X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΤα 70χρονα του γιορτάζει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού

Τα 70χρονα του γιορτάζει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού

Προχωρούμε με συνέπεια για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις για το μέλλον αναφέρει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού (ΣΥΛ), με αφορμή τα 70χρονα του και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τον προγραμματισμό και την εκτέλεση έργων που θα διασφαλίζουν τη συνεχή και ομαλή υδροδότηση της Λεμεσού.

Σε σημερινή ανακοίνωση του, το ΣΥΛ αναφέρει ότι ιδρύθηκε το 1951, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή ικανοποιητικής ποιότητας και ποσότητας νερού για την κάλυψη των οικιακών και των εμποροβιομηχανικών αναγκών των κατοίκων της Λεμεσού.

Τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του εξυπηρετούσε μερικές εκατοντάδες υποστατικά στον ιστορικό πυρήνα της Λεμεσού, προσθέτει, ενώ σήμερα υδροδοτεί περίπου 110 χιλιάδες υποστατικά που εμπίπτουν στα διοικητικά όρια των Δήμων Λεμεσού, Κάτω Πολεμιδιών, Μέσα Γειτονιάς, Αγίου Αθανασίου, Γερμασόγειας καθώς και των Κοινοτήτων Φασούλας, Παλώδιας, Μαθηκολώνης, Πάνω Πολεμιδιών, Μουταγιάκας, Φοινικαριών και Τσιερκέζ Τσιφτλίκ.

«Η συνεχής διαδρομή του ΣΥΛ εδώ και επτά δεκαετίες ήταν καθοριστική στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς τους παρέχει απρόσκοπτα ασφαλές και καθαρό πόσιμο νερό, ένα αγαθό εξαιρετικά ζωτικής σημασίας», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Σημειώνει δε ότι «με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, με σεβασμό στο περιβάλλον και με ευαισθησία στην εξασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας των πολιτών, το ΣΥΛ διαχειρίζεται με υπευθυνότητα το πόσιμο νερό και το διαθέτει στους καταναλωτές, εφαρμόζοντας τις σχετικές πρόνοιες της Κυπριακής Νομοθεσίας και των Ευρωπαϊκών Οδηγιών».

Πρωταρχικός στόχος, αναφέρεται, παραμένει η παροχή ασφαλούς πόσιμου νερού που καλύπτει ικανοποιητικά τόσο τις υφιστάμενες όσο και τις μελλοντικές ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής που εξυπηρετεί.

Στη σύγχρονη εποχή, υποδεικνύει το ΣΥΛ, όλοι οι καταναλωτές είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετούνται διαδικτυακά, γρήγορα, με ασφάλεια και με την άνεση του δικού τους χώρου, ενώ το Συμβούλιο έχει δημιουργήσει τη δική του εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, με το όνομα WB Lemesos. Μέσω της εφαρμογής, ο καταναλωτής μπορεί εύκολα και γρήγορα να πληρώσει τον λογαριασμό του, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση λογαριασμού του.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share