X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΑποφασίσαμε με Μακρόν, Μητσοτάκη και Μπάιντεν να εντείνουμε τις επαφές μας, λέει...

Αποφασίσαμε με Μακρόν, Μητσοτάκη και Μπάιντεν να εντείνουμε τις επαφές μας, λέει ο Ερντογάν

Αποφασίσαμε με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να εντείνουμε τις επαφές μας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Σε δηλώσεις του έπειτα από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με αρκετούς ηγέτες χωρών και συμφώνησαν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους με ηγέτες με τους οποίους υπήρξαν “διάφορα γεγονότα μέχρι σήμερα” όπως ανέφερε. “Αποφασίσαμε με τον κ. Μακρόν, τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Μπάιντεν να εντείνουμε τις απευθείας επαφές μας”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι με τον Αμερικανό Πρόεδρο είχε την πρώτη του τετ α τετ συνάντηση μετά την εκλογή του, χαρακτηρίζοντάς την σημαντική. “Συμφωνήσαμε ότι δεν έχουμε ζητήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν με τις ΗΠΑ και ότι οι τομείς συνεργασίας μας είναι ευρείς και κερδοφόροι”. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι είναι αποφασισμένοι να επωφεληθούν στο έπακρο από αυτό το “όμορφο κλίμα” που έχουν πετύχει με τον Τζο Μπάιντεν.

Ανακοίνωσε επίσης την άρση όλων των μέτρων μετακίνησης για τον κορωνοϊό από την 1η Ιουλίου, ωστόσο είπε ότι η μουσική θα κλείνει στις 12.00 τα μεσάνυχτα “γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενοχλεί κανένα”, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις, καθότι δεν το συνέδεσε με τον κορωνοϊό.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share