X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ΕΒΕΑ παρουσίασε την Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Το ΕΒΕΑ παρουσίασε την Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) διοργάνωσε από κοινού με το ΚΕΒΕ και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UoL, θέμα για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα.

Σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου αναφέρεται ότι «η παρουσίαση διοργανώθηκε από το ΕΒΕΑ και το Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UoL. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΒΕΑ στο Παραλίμνι στο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Πράσινης και Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας που δημιούργησαν ΚΕΒΕ και UoL, για το οποίο έγινε ενημέρωση».

Την παρουσίαση παρακολούθησαν «επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου που δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου αλλά και αρμόδιοι κρατικών Υπηρεσιών, δεδομένης και της σημασίας που έχει σήμερα η πράσινη μετάβαση των οργανισμών για μείωση εκπομπών, βιώσιμη παραγωγή, προώθηση της αειφορίας και εταιρική κοινωνική ευθύνη».

Τα θέματα της παρουσίασης ανέπτυξαν οι Αγλαΐα Ντίλη (Environmental Social Governance – ESG), Ιωάννα Παναγιώτου (Πράσινη Επιχειρηματικότητα) και Δημήτρης Τσιρόπουλος (Παρατηρητήριο Πράσινης Επιχειρηματικότητας ΚΕΒΕ & UoL).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ήταν εποικοδομητική και παραγωγική για όλους. Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία αυτής της διοργάνωσης αλλά και για την αξιόλογη πληροφόρηση που έλαβαν».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share