X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΤον Οκτώβριο διεθνές συνέδριο για ενέργεια και κλιματική αλλαγή στην Αθήνα

Τον Οκτώβριο διεθνές συνέδριο για ενέργεια και κλιματική αλλαγή στην Αθήνα

Το 16ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή διοργανώνει το δίκτυο PROMITHEASnet – Ενέργεια και Κλιματική Αλλαγή και θα φιλοξενηθεί στο κτίριο “Κωστής Παλαμάς” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στις 11-13 Οκτωβρίου 2023, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση το 16ο Διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω της αβεβαιότητας που έχει επιβάλει η πανδημία της COVID-19, αλλά και με φυσική παρουσία, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Όπως αναφέρεται θα σταλούν αιτήματα ώστε το Συνέδριο να τεθεί και πάλι υπό την αιγίδα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου και της πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών για τον Ακαδημαϊκό αντίκτυπο.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε φορείς χάραξης πολιτικής και λήψης αποφάσεων για θέματα επενδύσεων σε πράσινη ενέργεια, ενδιαφερόμενους της αγοράς, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, επικεφαλής έργων και κοινοπραξίες.

Όπως εξηγείται, η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη στο «10ο Φόρουμ Επενδύσεων Πράσινης Ενέργειας», η δεύτερη ημέρα στις «Επιστημονικές εργασίες» και η τρίτη στην «Εκδήλωση διαμεσολάβησης».

Αναφέρεται ότι κάθε ημέρα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική οπτική των πολιτικών για την ενέργεια και την κλιματική αλλαγή, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο πιο εστιασμένες παρουσιάσεις και συζητήσεις στις πολιτικές, επιστημονικές και επιχειρηματικές απόψεις του θέματος.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής περιλήψεων για συμμετοχή στο Συνέδριο είναι η 18η Αυγούστου 2023, ενώ η ειδοποίηση αποδοχής θα γίνει στις 30 Αυγούστου 2023. Αναφέρεται ότι η προθεσμία υποβολής ολοκληρωμένης εργασίας είναι η 30η  Σεπτεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://promitheasconference.wordpress.com/about/

Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι χορηγός επικοινωνίας του Συνεδρίου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share