X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΧαλλούμι και κυπριακό κρασί προβλήθηκαν στο «Regal Branchentreff 2023» Βιέννης

Χαλλούμι και κυπριακό κρασί προβλήθηκαν στο «Regal Branchentreff 2023» Βιέννης

Χαλλούμι και κυπριακά κρασιά προβλήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα προϊόντα, στην εξειδικευμένη έκθεση «Regal Branchentreff 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βιέννη.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας αναφέρει ότι σε συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βιέννη, συμμετείχε με πληροφοριακό περίπτερο στην πιο πάνω έκθεση.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κύπρου στην έκθεση προβλήθηκαν κυπριακά προϊόντα όπως χαλλούμι, κουμανδαρία και ζιβανία, καθώς και γηγενείς ποικιλίες κυπριακών οίνων όπως το Ξυνιστέρι και Μαραθεύτικο.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία των κυπριακών προϊόντων με κορυφαίο το χαλλούμι, το οποίο προσφέρθηκε στους παρευρισκομένους με διάφορους τρόπους σερβιρίσματος σε νωπή μορφή και σε συνδυασμό με ξηρά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα αποτελέσματα της συμμετοχής της Κύπρου στην έκθεση «Regal Branchentreff 2023» κρίνονται θετικά λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του κυπριακού περιπτέρου, αλλά και γενικότερα του ενδιαφέροντος που υπήρξε για τα κυπριακά προϊόντα.

Επίσης, στο πλαίσιο του στόχου για προώθηση των εξαγωγών κυπριακών προϊόντων, οι εταιρείες που συμμετείχαν στο κυπριακό περίπτερο είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαφές με ξένους εμπορευόμενους.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share