X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΧαμόγελο του Παιδιού, SupportCY και REACTION συνεργάζονται για τις ανάγκες των πληγέντων...

Χαμόγελο του Παιδιού, SupportCY και REACTION συνεργάζονται για τις ανάγκες των πληγέντων στην Ελλάδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και ο Οργανισμός REACTION συνεργάζονται για τις ανάγκες των πληγέντων των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Σε δελτίο Τύπου που στάληκε στα ΜΜΕ από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρεται ότι έγινε σύσκεψη την Τρίτη μεταξύ των τριών φορέων και αποφασίστηκε η στενή και συνεχής παρακολούθηση των αναγκών που προκύπτουν καθημερινά και τα επόμενα βήματα θα υλοποιηθούν σε συνεννόηση και με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έχει αποφασιστεί, επίσης ότι κάτω από τον συντονισμό του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», θα βρεθεί στην περιοχή των πυρκαγιών ειδική ιατρική ομάδα για υποστήριξη των κρατικών υπηρεσιών και των πολιτών, καθώς και ειδικό κλιμάκιο για ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. Και οι δύο αυτές Μονάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά μέσα από τον έρανο που είχε γίνει στην Κύπρο για τους πληγέντες των πυρκαγιών στο Μάτι το 2018, υπό τον συντονισμό της Τράπεζας Κύπρου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share