X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοινώθηκε ο διορισμός της ΕΔΥ, Βασιλική Αναστασιάδου και Κώστας Κουμής τα δύο...

Ανακοινώθηκε ο διορισμός της ΕΔΥ, Βασιλική Αναστασιάδου και Κώστας Κουμής τα δύο νέα μέλη

Το διορισμό του Προέδρου και μελών της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επαναδιόρισε τον Γεώργιο Παπαγεωργίου ως Πρόεδρο και τους Δώρο Ηλιοδώρου και Αντώνη Βασιλειάδη ως μέλη και διόρισε ως νέα μέλη της ΕΔΥ τη Βασιλική Αναστασιάδου και τον Κώστα Κουμή.

Η τελετή επίδοσης των πράξεων διορισμού του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 12μ.

Στην ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 47(στ) και 124, του Συντάγματος και το άρθρο 4, του περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμου αρ. 1 του 1990, διορίζει για εξαετή θητεία, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας».

Ως Πρόεδρο της ΕΔΥ επαναδιορίζει τον κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου.
O κ. Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος νομικής (ειδίκευση στο δημόσιο δίκαιο) του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s Degree) στη δημόσια διοίκηση του State University of New York at Albany, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα στις κοινωνικές επιστήμες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επαναδιορίζεται επίσης ως μέλος ο κ. Δώρος Ηλιοδώρου.
Ο κ. Ηλιοδώρου είναι πτυχιούχος της Οικονομικής Σχολής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι Associate of Chartered Ιnstitute of Bankers (ACIB), Αγγλίας.

Ως μέλος επαναδιορίζεται και ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης.
Ο κ. Βασιλειάδης είναι πτυχιούχος νομικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό Πανεπιστημιακό δίπλωμα στο ναυτικό δίκαιο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι «ως νέα μέλη διορίζονται η κ. Βασιλική Αναστασιάδου και ο κ. Κώστας Κουμή».
Η κ. Αναστασιάδου, σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Ο κ. Κώστας Κουμή, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Coventry University και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Μ.Μ.Ε. και στην επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η Προεδρία δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά τα βιογραφικά των διοριζομένων ως ακολούθως:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό Κοιλάνεμος Καρπασίας. Είναι απόφοιτος του Γυμνασίου Γιαλούσας και πτυχιούχος Παιδαγωγικών (Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου) και Νομικής (Δημόσιο Δίκαιο) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Master’s Degree στη Δημόσια Διοίκηση από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (SUNY – Albany) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Κοινωνικές Επιστήμες (Πάντειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το ΚΥΚΕΜ).

Υπηρέτησε σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας της διοίκησης στη δημόσια υπηρεσία, περιλαμβανομένων των θέσεων Προϊστάμενου Διοίκησης στο Γραφείο Επιτρόπου Διοικήσεως, Γραμματέα της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, Διευθυντή της Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης, Διευθυντή του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού και Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, θέση από την οποία αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία.

Ως εκ των θέσεων που κατείχε από το 2001 μέχρι και την αφυπηρέτησή του διετέλεσε εκπρόσωπος της κυβερνητικής / εργοδοτικής πλευράς σε όλες τις διαπραγματεύσεις / διαβουλεύσεις με όλες της συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις για σημαντικά θέματα που απασχόλησαν κατά την υπό αναφορά περίοδο.

Μετά την αφυπηρέτησή του δίδαξε ως Επισκέπτης καθηγητής θέματα δημόσιας διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Διετέλεσε Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων του ΑΤΙ και του ΑΞΙΚ, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, μέλος (εκπροσωπώντας την Κυπριακή Δημοκρατία) του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης (EIPA) στο Μάαστριχτ, Μέλος του Δ.Σ. του CEDEFOP (European Centre for the Development of Vocational Training), Μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Ισότητα των Φύλων, Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας για τις Χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας από τις 2 Ιουλίου 2015 μέχρι την 1 Ιουλίου 2021.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΜΗ
Διαθέτει εκτενή εμπειρία και γνώσεις στους τομείς του τουρισμού και του τομέα ανάπτυξη γης, αλλά και στη δημόσια διοίκηση καθώς υπηρέτησε την πολιτεία ως Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και ως Αντιπρόεδρος της Cyta.

Επαγγελματικά Χαρακτηριστικά και άλλες εμπειρίες: 12 χρόνια εμπειρίας σε Διευθυντικές Επαγγελματικές θέσεις, 7 χρόνια εμπειρίας σε Ημικρατικούς οργανισμούς, dιεθνείς εμπειρίες που προκύπτουν μέσα από την δραστηριότητα του στον τουρισμό και στον τομέα ανάπτυξης γης, pολύ καλή γνώση των λειτουργιών του δημόσιου τομέα που προκύπτουν από την επαγγελματική του ενασχόληση στη Βουλή των Αντιπροσώπων και την συμμετοχή του σε Διοικητικά Συμβούλια Ημικρατικών Οργανισμών καθώς επίσης και την άσκηση της Προεδρίας Ad Hoc Επιτροπών, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου Cyta, Πρόεδρος Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων ΚΟΤ.

Άριστη γνώση της τουριστικής αγοράς, συμμετοχή στην εκπόνηση στρατηγικών σχεδιασμών και καλή γνώση των αναγκών και του τρόπου λειτουργίας τοπικών αρχών και άλλων φορέων, καλή γνώση των επιμελετηριακών θέσμιων και των αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας, διετέλεσε καθηγητής σε ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.2

Εκπαίδευση: Λύκειο Παραλιμνίου, Οικονομικός κλάδος Αποφοίτηση, 1995, BA in Business Administration, Coventry, University, UK
Αποφοίτηση, 2001, MA in Media and Communication, University of Nicosia, Αποφοίτηση, 2012.

Επαγγελματική σταδιοδρομία: Σεπτέμβριος 2002 – Απρίλιος 2007: Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης, Βουλή των Αντιπροσώπων, Απρίλιος 2007 – Σεπτέμβριος 2009: Διευθυντής Ιδιωτικής Σχολής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σεπτέμβριος 2009 – Δεκέμβριος 2012: Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, Απρίλιος 2010 – Δεκέμβριος 2012: Αρχισυντάκτης Εφημερίδας ‘Επιχειρηματικό Βήμα της Αμμοχώστου’, Δεκέμβριος 2012 – Φεβρουάριος 2016: Διευθυντής Τουριστικής Εμπορικής Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου, Σεπτέμβριος 2016 – Δεκέμβριος 2018: Επισκέπτης Καθηγητής,Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus.
Νοέμβριος 2016 – Δεκέμβριος 2020: Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Karma Developers, Δεκέμβριος 2020 – Σήμερα: Διευθυντής Bachmad Enterprises Ltd
Συμμετοχή σε Ημικρατικούς Οργανισμούς: Μάρτιος 2014 – Δεκέμβριος 2018 Αντιπρόεδρος Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού,
Ιανουάριος 2019 – Δεκέμβριος 2020 Αντιπρόεδρος Cyta.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ
Η Βασιλική Αναστασιάδου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 3 Μαΐου 1958. Σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (LLM in European Union Law) του Πανεπιστημίου του Leicester.

Εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος και απέκτησε άδεια άσκησης του επαγγέλματος. Το 1983 διορίστηκε Γραμματέας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών στην Υπηρεσία Κοινοβουλευτικών Επιτροπών της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ανήλθε σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας της υπηρεσίας αυτής. Το 1999, επιπρόσθετα με τα καθήκοντα της θέσης Πρώτου Γραμματέα Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, που κατείχε, της ανατέθηκε ο συντονισμός της έκτακτης υπηρεσίας της Βουλής που ανέλαβε το έργο για την εναρμόνιση της κυπριακής νομοθεσίας με το κοινοτικό κεκτημένο. Το 2002 διορίστηκε Διευθύντρια της νεοσυσταθείσας τότε Υπηρεσίας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, θέση από την οποία εργάστηκε για την επιτυχή ολοκλήρωση της εναρμόνισης με το κοινοτικό κεκτημένο μέχρι την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. To 2007 διορίστηκε Διευθύντρια της Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και το 2013 Γενική Διευθύντρια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Από τη θέση της Γραμματέως Κοινοβουλευτικών Επιτροπών η κ. Αναστασιάδου διετέλεσε γραμματέας σημαντικού αριθμού κοινοβουλευτικών επιτροπών μεταξύ των οποίων της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, Άμυνας, Νομικών, Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υγείας, Εσωτερικών, Περιβάλλοντος, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και για μία περίπου δεκαετία Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού.

Ως Διευθύντρια της Υπηρεσίας των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών ασχολήθηκε με την προώθηση, τον συντονισμό και τη διεκπεραίωση του Νομοθετικού Έργου και του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου καθώς και με τη διοίκηση της υπηρεσίας που ασχολείται με την υλοποίηση του έργου αυτού.

Από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Βουλής, πρόσθετα με τα πιο πάνω, εργάστηκε για την προώθηση της Κοινοβουλευτικής Διπλωματίας, την επιτυχή υλοποίηση του συνολικού κοινοβουλευτικού έργου καθώς και την στήριξη όλων των δραστηριοτήτων του Σώματος και του Προέδρου του. Υπήρξε η διοικητική προϊσταμένη όλου του προσωπικού της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Κατά τα διάρκεια της υπηρεσίας της στη Βουλή των Αντιπροσώπων η κ. Αναστασιάδου διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο με την συμβολή της στην αναθεώρηση του Κανονισμού της Βουλής των Αντιπροσώπων και την συμπερίληψη σ’ αυτόν διατάξεων αναφορικά με τη Σύσκεψη Αρχηγών των Κομμάτων.

Κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων του τραπεζικού συστήματος της χώρας συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στη Βουλή ώστε να καταστεί δυνατό να προωθηθούν νέα νομοθετικά μέτρα που ήταν κρίσιμα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Εργάστηκε για τη θέσπιση και υλοποίηση του Πρωτοκόλλου Μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων και της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Πρόσβαση στο Υλικό του Φακέλου της Κύπρου που συγκεντρώθηκε ή/και χρησιμοποιήθηκε από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων και βρίσκεται κατατεθειμένο στα αρχεία της. Τον Απρίλιο του 2016 διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Υπηρεσιακών Παραγόντων της Βουλής των Αντιπροσώπων η οποία συνεργάστηκε με την αντίστοιχη Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων με στόχο την καταγραφή, ταξινόμηση και ψηφιοποίηση του πιο πάνω υλικού. Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού αυτού παραδόθηκε στην Βουλή των Αντιπροσώπων στις 15 Ιουλίου 2017.

Η κ. Αναστασιάδου, διοριζόμενη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων από την 1η Μαρτίου 2018 έως την 1η Δεκεμβρίου 2019.

Ως Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις στις δημόσιες μεταφορές περιλαμβανομένης της δημοσίευσης της διαδικασίας προσφορών για τις νέες συμβάσεις για τις δημόσιες επιβατικές μεταφορές. Επίσης προώθησε με επιτυχία τη διαδικασία για τη δημιουργία μίας νέας ιδιωτικής εταιρείας με μοναδικό ιδιοκτήτη το κράτος, που θα παρέχει υπηρεσίες αεροναυτιλίας και γενικά υποστήριξε την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας.

Το Μάρτιο του 2020 διορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Αριστείας και Έρευνας Ερατοσθένης, για την παρακολούθηση της γης και του περιβάλλοντος από το διάστημα.

Από την 1η Ιουνίου του 2020 έχει διοριστεί ως ένα από τα εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, κατόπιν επιλογής της από τη Σύγκλητο. Είναι Πρόεδρος των Επιτροπών Προσωπικού και Κανονισμού.

Σε μία πιο καλλιτεχνική νότα κατά τη διάρκεια των μαθητικών και φοιτητικών της χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική και ιδιαίτερα με το έντεχνο τραγούδι. Μετά την τουρκική εισβολή ερμήνευσε μελοποιημένα ποιήματα εμπνευσμένα από την τραγωδία του 1974. Το 1977 εκπροσώπησε την Κύπρο στο φεστιβάλ τραγουδιού του Έντμοντον, στον Καναδά, στο πλαίσιο των Κοινοπολιτειακών Αγώνων.

Είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Αναστασιάδη και έχει μία κόρη και ένα γιο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – ΔΩΡΟΣ ΗΛΙΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 1979-1983
Απόφοιτος Οικονομικής Σχολής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αριστούχος και πρώτος στο έτος κατά την αποφοίτηση.
CHARTERED INSTITUTE OF BANKERS (ACIB), AΓΓΛΙΑΣ
Αssociate. Πρώτος παγκοσμίως στο μάθημα Taxation και πρώτος παγκυπρίως κατά τη συμπλήρωση του πιο πάνω τίτλου.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 2015-2021
Μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΤΔ 1984-2015
8/2011- 2/2015 Γενικός Διευθυντής Ομίλου – Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εργασιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου έχοντας την ευθύνη του Ασφαλιστικού Τομέα Ομίλου, του Ανθρώπινου Δυναμικού-Χορηγήσεις Προσωπικού, των Νομικών Υπηρεσιών, της Υπηρεσίας Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Ομίλου, της Υπηρεσίας Μετοχών και Χρεογράφων και της Υπηρεσίας Ασφάλειας & Υγείας.
2010 -7/2011: Γενικός Διευθυντής Ομίλου – Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών, Ανθρώπινου Δυναμικού, και Λειτουργικής Υποστήριξης Ομίλου
2002 -2009: Διευθυντής Υπηρεσίας Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου
1998-2002: Διευθυντής Τραπεζικών Εργασιών Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα, επικεφαλής των τμημάτων Πληροφορικής, Οργάνωσης, Προσωπικού, Εμβασμάτων, Εμπορικών Συναλλαγών και Διευθυντής του Καταστήματος Κολωνακίου
1990-1998: Αναπληρωτής Διευθυντής Κεντρικής Υπηρεσίας Εμπορικών Συναλλαγών Ελληνικής Τράπεζας στην Κύπρο, που διαχειρίζεται ενέγγυες πιστώσεις, εγγυητικές επιστολές και έγγραφα προς είσπραξη.
1984-1990: Τμήματα Εξυπηρέτησης πελατών, Εμβάσματα και Χορηγήσεις.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
Διετέλεσε στα ακόλουθα Συμβούλια:
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellenic Bank Trust and Finance Corporation Limited και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας (Επενδύσεις) Λτδ της Hellenic Alico Life Insurance Company Limited και της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής Λτδ.
Διετέλεσε Mέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου
Διετέλεσε Mέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Εργοδοτικού Συνδέσμου Τραπεζών
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Έγγαμος με δύο παιδιά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Αντώνης Βασιλειάδης Σπουδές: Πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (1970-1975) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Ναυτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Λονδίνου το 1977 Εργασιακή εμπειρία: Διορίστηκε στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ως Νομικός Βοηθός την 1.9.1981 και μετέπειτα προήχθηκε ως Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α΄, Ανώτερος Δικηγόρος της Δημοκρατίας και Εισαγγελέας της Δημοκρατίας. Διετέλεσε μέλος των τεχνικών επιτροπών για θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης στις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Ως μέλος της Νομικής Υπηρεσίας, ασχολήθηκε με όλο το φάσμα και τις δραστηριότητες της Νομικής Υπηρεσίας με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα δημοσιο-υπαλληλικού δικαίου. Ως Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, διετέλεσε για περίοδο, πέραν των δέκα ετών, ως υπεύθυνος του Τομέα Διοικητικού Δικαίου και του Τομέα Πειθαρχικού Δικαίου. Διετέλεσε μέλος του ΚΥΣΑΤΣ από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014. Ο κ. Βασιλειάδης διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας από τις 2 Ιουλίου 2015 μέχρι την 1 Ιουλίου 2021.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share