Την υποστήριξη του προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη για την Προεδρία της Δημοκρατίας εκφράζει με γραπτή δήλωση του, ο πρώην Βουλευτής της ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβας.

Επισημαίνει ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, πληροί τα κριτήρια για «να οδηγήσει την Πατρίδα μας και τον Λαό μας σ’ ένα καλύτερο αύριο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ευοίωνο μέλλον».

Η επιλογή της στήριξης της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, αναφέρει ο κ. Βαρνάβα, «βασίζεται και τεκμηριώνεται στα χαρακτηριστικά του ίδιου του υποψηφίου, στις θέσεις και τις απόψεις του σε σχέση με το κυπριακό πρόβλημα, όπως και για επίλυση των προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζει ο λαός και γενικότερα η κοινωνία μας».

Η μέχρι σήμερα πορεία του Νίκου Χριστοδουλίδη, σημειώνει, έχει αποδείξει ότι «είναι ένας άνθρωπος βγαλμένος μέσα από τον λαό για τον λαό, έντιμος, ειλικρινής, αδιάφθορος, ικανός να ανταποκριθεί στην διακυβέρνηση αυτού του τόπου και να τον οδηγήσει σ’ ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας».

Τονίζει ότι η απόφαση του, όπως και η συμμετοχή του στην προσπάθεια αυτή είναι «καθόλα προσωπική».

«Καλώ τους πολίτες όπως στηρίξουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη, στέλνοντας το μήνυμα στο κατεστημένο ότι υπάρχει ελπίδα εξόδου από το αδιέξοδο της διαφθοράς και της ανυποληψίας, που έχουν οδηγήσει τον τόπο μας», καταλήγει ο κ. Βαρνάβα.

Πηγή:ΚΥΠΕ