X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣτόχος μας η απελευθέρωση του Ντονμπάς, λέει ο Πούτιν, κηρύσσοντας μερική επιστράτευση

Στόχος μας η απελευθέρωση του Ντονμπάς, λέει ο Πούτιν, κηρύσσοντας μερική επιστράτευση

Στόχος μας η απελευθέρωση του Ντονμπάς, είπε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα το πρωί της Τετάρτης, μετά την ανακοίνωση για δημοψήφισμα για την προσάρτηση περιοχών της Ουκρανίας, κηρύσσοντας μερική επιστράτευση.

«Μιλάμε για την υπεράσπιση περιοχών και της Ρωσίας», είπε όπως μεταδίδει το Reuters, προσθέτοντας ότι «η Δύση θέλει να καταστρέψει τη χώρα μας».

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι η Δύση προσπάθησε να κάνει τον λαό της Ουκρανίας αναλώσιμο και δεν επιθυμεί την ειρήνη μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

Αναφορικά με τα προτεινόμενα δημοψηφίσματα στις περιοχές της Ουκρανίας που ελέγχονται από τη Ρωσία, ο Πούτιν είπε ότι «υποστηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα να τους παρατήσουμε (στην Ουκρανία)». Πρόσθεσε ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους σε αυτές τις ιστορικές περιοχές στην Ουκρανία δεν θέλουν να είναι κάτω από τον ζυγό των Νεοναζί.

«Λέω στη Δύση: έχουμε πολλά όπλα να απαντήσουμε, δεν είναι μπλόφα», είπε, υποστηρίζοντας ότι η Δύση έχει εμπλακεί σε πυρηνικό εκφοβισμό ενάντια στη Ρωσία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share