X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕπενδυτικές ευκαιρίες και τομείς συνεργασίας στη συνάντηση του Επίτιμου Προξένου του Βασιλείου...

Επενδυτικές ευκαιρίες και τομείς συνεργασίας στη συνάντηση του Επίτιμου Προξένου του Βασιλείου της Τόνγκα στην Κύπρο με το Βασιλιά Tupou VI

Επενδυτικές ευκαιρίες και τομείς συνεργασίας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του Επίτιμου Προξένου του Βασιλείου της Τόνγκα στην Κύπρο, Joseph Borghese, με το Βασιλιά Tupou VI.

Ανακοίνωση από το Προξενείο του Βασιλείου της Τόνγκα στην Κύπρο αναφέρει ότι ο Βασιλιάς Tupou VI είχε συνάντηση με τον Επίτιμο Πρόξενο του Βασιλείου της Τόνγκα στην Κύπρο, Joseph Borghese, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Άμπου Ντάμπι.

Ο κ. Borghese, έλαβε το διορισμό του ως Επίτιμος Πρόξενος του Βασιλείου της Τόνγκα στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Κατά την πρώτη του συνάντηση με τον Βασιλιά Tupou VI, ο Επίτιμος Πρόξενος συζήτησε πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες για το Βασίλειο της Τόνγκα και τους τομείς συνεργασίας που θα μπορούσαν να ωφελήσουν το Βασίλειο της Τόνγκα. Οι ευκαιρίες που συζητήθηκαν αφορούσαν άμεσες ξένες επενδύσεις, επενδύσεις σε υποδομές, ναυτιλία και τεχνολογία, καθώς και τη αξιοποίηση του Βασιλείου της Τόνγκα ως οικονομικού κόμβου για επενδύσεις στον Ειρηνικό.

Ενημέρωσε επίσης, “την Αυτού Μεγαλειότητα για τις προσπάθειές του να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ του Βασιλείου της Τόνγκα και της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενημερώνοντας παράλληλα για την συνάντησή του με τον Hon. Siaosi Sovaleni, Πρωθυπουργό του Βασιλείου της Τόνγκα στη Νέα Υόρκη”.

“Αργότερα φιλοξένησε τις Μεγαλειότητές τους και την Εξοχότητά του καθώς και την κα ‘Akau’ola για γεύμα, όπου ανταλλάχθηκαν παραδοσιακά δώρα από το Βασίλειο της Τόνγκα και την Κύπρο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share