X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσκεψη Υπουργού Μεταφορών στην Πάφο μετά από πρόσκληση ΕΒΕ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών στην Πάφο μετά από πρόσκληση ΕΒΕ

Τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα είναι στο επίκεντρο της συνάντησης του ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφειάδη στις 2 Μαΐου, είπε ο Διευθυντής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Μαρίνος Στυλιανού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, πρόκειται για το έργο των κατασκευαστικών εργασιών του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς την Α’ Φάση, την κατασκευή πρόσβασης προς το αεροδρόμιο Πάφου από τον Ποταμό της Έζουσας, τον παραλιακό  δρόμο Χλώρακας, Λέμπας, Κισσόνεργας που αφορά, όπως είπε, την προέκταση της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων, και την γέφυρα της σύνδεσης της βιομηχανικής περιοχής Μεσόγης με την βιομηχανική ζώνη Τρεμιθούσας.

Ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου “δεν έχει σταματήσει λεπτό συνεχίζοντας άοκνα τις προσπάθειες του για την προώθηση των έργων υποδομής και των έργων υπερτοπικής σημασίας” στην πόλη και επαρχία Πάφου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δόθηκε, είπε, μια πίστωση χρόνου λόγω των προεδρικών εκλογών. Το ΕΒΕ, συνέχισε, ανέμενε τον διορισμό των νέων Υπουργών για να αναλάβουν τα χαρτοφυλάκια τους ώστε να μπορέσουν στην συνέχεια, να καθοριστούν συναντήσεις.

Κατόπιν τούτου συνέχισε, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου απέστειλε επιστολή στον νέο Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφειάδη προκειμένου να επισκεφτεί την πόλη της Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού ο Υπουργός Μεταφορών απήντησε θετικά και αναμένεται να επισκεφτεί την Πάφο στις 2 Μαΐου αφού “έκρινε σημαντική την επιτόπια επίσκεψη στα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη”.

Επιπρόσθετα ο κ. Στυλιανού εξέφρασε  την πεποίθηση πως αναμένεται μια παραγωγική συνάντηση με τον νέο Υπουργό Μεταφορών ώστε να τεθούν τα διάφορα χρονοδιαγράμματα για τα σημαντικά έργα της Πάφου αλλά και για να τύχει περαιτέρω ενημέρωσης το ΕΒΕ Πάφου για τα πιο πάνω έργα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share