X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣε καλή κατάσταση ο δύτης που κινδύνευσε στη περιοχή του Φάρου Κιτίου

Σε καλή κατάσταση ο δύτης που κινδύνευσε στη περιοχή του Φάρου Κιτίου

Σε καλή κατάσταση εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Φάρου Κιτίου της επαρχίας Λάρνακας, ο άνδρας ηλικίας 36 ετών, ο οποίος κινδύνευσε ενώ ψάρευε εκτελώντας ελεύθερη κατάδυση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, «γύρω στις 11.15 το πρωί της Πέμπτης  15 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, που αφορούσε  άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή του Φάρου Κιτίου στη Λάρνακα».

Το ΚΣΕΔ «ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ερευνας – Διάσωσης «Νέαρχος», κινητοποιώντας σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ), καθώς και πεζά περίπολα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το άτομο που κινδύνευε «άνδρας ηλικίας 36 ετών, ο οποίος ψάρευε εκτελώντας ελεύθερη κατάδυση, εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση από το σκάφος των Ναυαγοσωστών και παραδόθηκε σε Ασθενοφόρο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)» το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share