X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΕΛ και Ομόνοια διεκδικούν απόψε το Κύπελλο ποδοσφαίρου

ΑΕΛ και Ομόνοια διεκδικούν απόψε το Κύπελλο ποδοσφαίρου

ΑΕΛ και Ομόνοια διεκδικούν σήμερα τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς στον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Coca-Cola που διεξάγεται στο ΓΣΠ στις 7 μ.μ.

Προπονητές, αρχηγοί και διοικητικοί ηγέτες των ομάδων, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, που διοργάνωσε η ΚΟΠ την περασμένη Δευτέρα, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα πως ο τελικός θα πρέπει να είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου.

“Ο καλύτερος ας κερδίσει το Κύπελλο. Οφείλουμε να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο και να αποδείξουμε πως είμαστε ικανοί ως κοινωνία, να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλο” ήταν το μήνυμα του Προέδρου της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους.

“Θέλουμε ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι, χωρίς έκτροπα εντός και εκτός γηπέδου.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες” ήταν το μήνυμα του Αναπληρωτή Προέδρου της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη.

Για έναν τελικό στον οποίο οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να τον κατακτήσουν, έκαναν αναφορά οι προπονητές των δύο ομάδων, Χρίστος Χαραλάμπους και Σοφρώνης Αυγουστή, τονίζοντας παράλληλα τη μεγάλη τους επιθυμία, η δική τους ομάδα να είναι αυτή που θα τα καταφέρει ενώ στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και οι δηλώσεις των δύο αρχηγών, Ιωάννη Κούσουλου και Αντρέ Τεϊσέιρα.

Όλοι χαιρέτισαν την απόφαση της ΚΟΠ και της Coca – Cola να αφιερώσουν τον τελικό στο Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου με το σύνθημα “Ένα γκολ στην Συμπερίληψη”, με την Πρόεδρο της Συνδέσμου, Τασούλα Γεωργιάδου, να ευχαριστεί την ΚΟΠ, την Coca – Cola και τις ομάδες της ΑΕΛ και της Ομόνοιας για την αφιέρωση του τελικού στους σκοπούς του Συνδέσμου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share