X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑνατροπές στη βαθμολογία και στα ευρωπαϊκά εισιτήρια τη τελευταία αγωνιστική Πρωταθλήματος Cyta

Ανατροπές στη βαθμολογία και στα ευρωπαϊκά εισιτήρια τη τελευταία αγωνιστική Πρωταθλήματος Cyta

Άλλη μια ανατροπή στη βαθμολογία και αλλαγή των ευρωπαϊκών εισιτηρίων σημειώθηκε κατά την τελευταία αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, με το ΑΠΟΕΛ να χάνει την 2η θέση που οδηγεί μαζί με τον πρωταθλητή Απόλλωνα στα προκριματικά του Champions League της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Τη θέση πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας, που επικράτησε του Απόλλωνα στο Τσίρειο με 1-0, εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Πάφο με 3-1. Το ΑΠΟΕΛ υποχώρησε στην τρίτη θέση και θα αγωνιστεί στο UEFA Conference League μαζί με τον Άρη Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στους αγώνες για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον  Απόλλωνα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχασε με 3-1 στο “Στέλιος Κυριακίδης” από την Πάφο. Για την ΑΕΚ σκόραρε ο Λέδες στο 50ο λεπτό.

Στην Πάφο, για τη γηπεδούχο ομάδα σκόραραν ο Κβίντα στο 4′  και ο Ζάιρο στο 33′ και στο 78′, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Σόουζα στο 54′. Ο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ αποβλήθηκε στο 85ο λεπτό.

Το Σάββατο, ο Άρης κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος και κατέκτησε την 4η θέση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να υποχωρεί στην 5η. Ο Άρης θα αγωνιστεί στο Conference League, ενώ η Ανόρθωση μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η τελική βαθμολογία του Α΄ομίλου: Απόλλων 58, ΑΕΚ 54, ΑΠΟΕΛ 52, Άρης 50, Ανόρθωση 49 και Πάφος F.C. 46.

Για τον Β΄ Όμιλο, την Παρασκευή Ομόνοια και Ολυμπιακός εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 και η ΑΕΛ κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό με 2-1. Το Σάββατο Δόξα και ΠΑΕΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 0-0 στο Μακάρειο Στάδιο.

Βαθμολογία: Ομόνοια 50, ΑΕΛ 47, Ολυμπιακός 40, Δόξα 32, Εθνικός 23, ΠΑΕΕΚ 17.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share