X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΑντιπρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου επαναδιορίστηκε ο Θέμης Παπαδόπουλος

Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου επαναδιορίστηκε ο Θέμης Παπαδόπουλος

Η μεγάλη αναγνώριση που απολαμβάνει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διαχρονικά από τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, κάτι το οποίο είναι προς όφελος της Κυπριακής Ναυτιλίας και της Κύπρου, γενικότερα, αποτελεί ο επαναδιορισμός του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θέμη Παπαδόπουλου στην θέση του Αντιπροέδρου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου για ακόμη δύο χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Στην ανακοίνωση το Επιμελητήριο αναφέρει ότι συμμετείχε σε συνεχόμενες ναυτιλιακές συναντήσεις στο εξωτερικό, αντιπροσωπεύοντας ενεργά, την κυπριακή ναυτιλιακή βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, o Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου, Θωμάς Καζάκος, συμμετείχε σαν μέρος της κυπριακής αντιπροσωπείας, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαίων πλοιοκτητών (European Shipowners’ Community Associations – ECSA), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη, της Σουηδίας, υπό την προεδρία του Κύπριου πλοιοκτήτη, Φίλιππου Φιλή, συζητώντας τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ευρωπαϊκή ναυτιλία.

Στις 27 Ιουνίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Θέμης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του, αντιπροσώπευσαν την κυπριακή ναυτιλιακή βιομηχανία στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (International Chamber of Shipping – ICS), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μανίλα, Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνάντηση, εστίασε στα σημαντικά θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ναυτιλία, όπως τους στρατηγικούς στόχους του Οργανισμού και θέματα πολιτικής και θέσπισης κανονισμών αλλά και επικείμενες αλλαγές στα ναυτιλιακά δρώμενα και τα επόμενα βήματα της Διεθνούς Ναυτιλιακής Βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, Θέμης Παπαδόπουλος, επαναδιορίστηκε Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου για ακόμη δύο χρόνια.

Επιπλέον, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, μέσω του κ. Παπαδόπουλου, ως ομιλητής/συντονιστής, συμμετείχε την προηγούμενη ημέρα, 26 Ιουνίου, στο εξειδικευμένο συνέδριο που διοργάνωσε το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο με τίτλο: “Shaping the Future of Shipping – Seafarer 2050”, με κύριο θέμα συζήτησης, τις ενέργειες που απαιτούνται για την περαιτέρω επιτυχημένη ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ναυτικών για την κάλυψη των αναγκών της Ναυτιλίας στο μέλλον.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share