X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑπαράδεκτη χαρακτήρισε Ιταλίδα Δήμαρχος την πρακτική των Μουσουλμάνων να λούζονται με ρούχα...

Απαράδεκτη χαρακτήρισε Ιταλίδα Δήμαρχος την πρακτική των Μουσουλμάνων να λούζονται με ρούχα στην παραλία

Η Δήμαρχος ενός δημοφιλούς παραθαλάσσιου θερέτρου στη βόρεια Ιταλία χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη μουσουλμανική πρακτική να πηγαίνουν παραλία και να λούζονται ντυμένοι με το σκεπτικό ότι δημιουργεί σοβαρές συνέπειες για την ευπρέπεια.

Η παραλία στο Μονφαλκόνε είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός και ως εκ τούτου «η συμπεριφορά των μουσουλμάνων αλλοδαπών που συνήθως μπαίνουν στο νερό με τα ρούχα τους είναι απαράδεκτη», αναφέρει η Δήμαρχος Άννα Μαρία Σισίντ σε επιστολή που απέστειλε στην τοπική μουσουλμανική κοινότητα και δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

«(Είναι) μια πρακτική που προκαλεί σύγχυση και που δημιουργεί αφόρητες συνέπειες για τη διατήρηση της ευπρέπειας», πρόσθεσε.

«Οι άνθρωποι που προέρχονται από περιβάλλοντα διαφορετικά από τα δικά μας έχουν την υποχρέωση να σέβονται τους κανόνες και τα έθιμα μας», αναφέρει η Δήμαρχος.

 «Η πρακτική να μπαίνεις στην παραλία και στο νερό φορώντας άλλα ρούχα εκτός από μαγιό πρέπει να τελειώσει», επέμεινε.

 Στην επιστολή η Σισίντ η οποία υπηρετεί τη δεύτερη θητεία της με τον εταίρο του δεξιού κυβερνητικού συνασπισμού υπό τον Ματέο Σαλβίνι, ανακοίνωσε επίσης «ειδικά μέτρα για την προστασία του γενικού συμφέροντος της πόλης και των συμπολιτών μας».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share