X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆρης και Ομόνοια για το Super Cup, την Παρασκευή 21 Ιουλίου

Άρης και Ομόνοια για το Super Cup, την Παρασκευή 21 Ιουλίου

Άρης και Ομόνοια ετοιμάζονται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς που θα χαρίσει και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αυτόν του Σούπερ Καπ, στη μια από τις δύο ομάδες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 21 Ιουλίου, στις 20:30 στο ΓΣΠ.

Η ΚΟΠ, φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της, τις δηλώσεις των δύο προπονητών των ομάδων.

Την εκτίμηση ότι Άρης και Ομόνοια θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το Super εκφράζει ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Ο κ. Σπιλέφσκι  αναφέρεται στη σημαντικότητα του αγώνα για το Super Cup με την Ομόνοια, στην χρησιμότητα του ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων,  καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα προσεγγίσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

«Ασφαλώς είναι κάτι περισσότερο από ένα φιλικό παιχνίδι. Είναι μια ευκαιρία να κατακτήσουμε τον επόμενο τίτλο για το σύλλογο και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα είναι και ένα πολύ καλό τεστ για τον πρώτο μας αγώνα στα προκριματικά του Champions League. Θα δώσουμε τα πάντα και ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρσι, κατακτώντας τίτλους. Δεν θα είναι εύκολο. Είναι μια νέα χρονιά και αρχίζουμε από την αρχή. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν «πεινασμένες» για να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο», είπε και σημείωσε πως και οι δύο ομάδες δεν έχουν αλλάξει πολύ σχέση με πέρσι.

«Ήρθαν κάποιοι νέοι παίκτες αλλά τόσο εμείς όσο και η Ομόνοια εξακολουθούμε να έχουμε σε γενικές την ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι μας όπως πέρσι. Θεωρώ ότι η Ομόνοια έχει ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί αγωνίζεται στην έδρα της. Έχει εξαιρετικούς φιλάθλους που δίνουν μαζικά το παρών τους και ελπίζω να αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο. Ναι, η Ομόνοια, έχει το πλεονέκτημα αλλά εμείς είμαστε οι τρέχοντες πρωταθλητές  πρωταθλήματος και θα το δείξουμε στο γήπεδο», είπε.

Στις δικές του δηλώσεις, π προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο αγώνας του Σούπερ Καπ θα προσφέρει όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στους φιλάθλους ενώ σημείωσε και στην χρησιμότητα του αγώνα ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που για την Ομόνοια αρχίζουν στις 27 Ιουλίου με αντίπαλο την Καμπάλα.

«Η Ομόνοια και ο Άρης είναι δύο ομάδες που έκλεισαν με θετικό τρόπο την προηγούμενη χρονιά. Είναι ένας τίτλος τον οποίο θέλουν και οι δύο ομάδες για τη δική τους ιστορία. Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, είναι μια γρήγορη και δυνατή ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνει ένα ωραίο και απολαυστικό παιχνίδι για όσους το παρακολουθήσουν, τόσο από το γήπεδο όσο και από την τηλεόραση», είπε.

Σε ερώτηση αν ο αγώνας του Σούπερ Καπ θα είναι ένα καλό τεστ για την Ομόνοια ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού της αγώνα με την Καμπάλα, ο κ. Αυγουστή ανέφερε πως σίγουρα θα είναι ένα καλό τεστ. «Είναι ένα παιχνίδι μετά την προετοιμασία, θα δούμε κάποια πράγματα, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποιες διορθώσεις, θα δούμε τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας μας για να είμαστε έτοιμοι στα Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια», είπε.

«Ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει να δει τη νέα ομάδα από κοντά, να δει τους νέους ποδοσφαιριστές και να δει το σύνολο της ομάδας για το πως θα ανταποκριθεί στη νέα χρονιά. Σίγουρα περιμένουμε ακόμα κάποιους ποδοσφαιριστές που θα μας δώσουν περισσότερη δυναμική ούτως ώστε να γίνουμε ένα δυνατό και γρήγορο σύνολο», πρόσθεσε.

 Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share