X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑυτεπάγγελτο έλεγχο στο τρόπο άσκησης καθηκόντων διαιτητών, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας Αθλητισμού

Αυτεπάγγελτο έλεγχο στο τρόπο άσκησης καθηκόντων διαιτητών, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας Αθλητισμού

Τον αυτεπάγγελτο έλεγχο και εξέταση του τρόπου, που διαιτητές ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, ασκούν τα καθήκοντά τους αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού αναφέρει πως το εν λόγω θέμα έχει ήδη εξεταστεί σε αρκετές Συνεδρίες της Επιτροπής από το Μάρτιο του 2021 και αφού μελετήθηκαν λεπτομερώς συγκεκριμένες διαιτησίες, τόσο στο χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και της καλαθοσφαίρισης, η Επιτροπή έκρινε ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι διαιτησίες αυτές να εμπίπτουν εντός των πλαισίων των αρμοδιοτήτων της.

Η Επιτροπή αναφέρει ότι στον κατάλληλο χρόνο και νοουμένου ότι υπάρξει θέμα θα ζητήσει τη συνεργασία και βοήθεια τόσο του Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και της Αστυνομίας.

Τέλος, αναφέρει ότι η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται για σκοπούς ενημέρωσης αναφορικά στις προθέσεις της Επιτροπής, ωστόσο, σημειώνει ότι λόγω του ότι οι ενέργειες της καλύπτονται από πλήρη εχεμύθεια, θα εκδίδονται νέες ανακοινώσεις όποτε η ίδια το κρίνει αναγκαίο.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share