X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔύο αγώνες για 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος την Κυριακή, νίκες για Ομόνοια...

Δύο αγώνες για 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος την Κυριακή, νίκες για Ομόνοια και Απόλλωνα το Σάββατο

Με άλλους δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Cyta.

Στις 19:00 , η ΑΕΛ υποδέχεται, στο Τσίρειο Στάδιο, την ΕΝΠ. Διαιτητής του αγώνα, σύμφωνα με την ΚΟΠ, ορίστηκε ο Σολωμού Δημήτρης με Α’ Βοηθό Διαιτητή τον Γεωργίου Χαράλαμπο, Β’ Βοηθό Διαιτητή τον Κοντεμενιώτη Γιώργο και 4ο Διαιτητή τον Αντωνίου Μάριο. Στο VAR ο Χριστοφόρου Μάριος, στο AVAR ο Εγγλέζου Νίκος και Παρατηρητής η Κυριάκου Αγγέλα.

Στις 20:00, η Ανόρθωση φιλοξενεί , στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τον ΑΠΟΕΛ. Διαιτητής, σύμφωνα με την ΚΟΠ, ορίστηκε ο Manganiello Gian Luca με Α’ Βοηθό Διαιτητή τον Καλογήρου Μάριο, Β’ Βοηθό Διαιτητή τον Τζιωρτζή Όμηρο και 4ο Διαιτητή τον Φωτίου Κωνσταντίνο. Στο VAR ο Nasca Luigi, στο AVAR ο Λαζάρου Ιωάννης και Παρατηρητής ο Καπιτανής Κώστας.

Στους χθεσινούς αγώνες, ο Απόλλων νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς και έφτασε τους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες στο Πρωτάθλημα Cyta.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ πέτυχε το νικητήριο γκολ του αγώνα που ήταν ο πρώτος στο νέο γήπεδο της Δόξας, το “Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης”. Στον ένα βαθμό έμεινε η Δόξα.

Εξάλλου, πρώτη νίκη για την Ομόνοια στο Πρωτάθλημα Cyta, η οποία επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, ο αγώνας ήταν δραματικός αφού η Ομόνοια προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και πήρε τη νίκη με τέρμα του Παπουλή λίγο πριν το τέλος. Ο Μπεζούς (34′) άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια και ο Φελίπε με πέναλτι πέτυχε το 2-0 στο 49′. Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι του Γκιούρσκο στο 55′ και γκολ του Ολατούντζι στο 64′, με τον Παπουλή να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 85′.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε με την επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από ένα δεκατρείς μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού του Ιωάννη Κούσουλου.

Στους αγώνες της Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Άρης – Ολυμπιακός 5-0 και Πάφος FC – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 4-0.

Η 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – Ακρίτας Χλώρακας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αμμόχωστος Επιστροφή», στις 19:00.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share