X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕκδηλώσεις Ακέλ Πάφου για Μαύρες Επετείους Πραξικοπήματος και Τουρκικής Εισβολής

Εκδηλώσεις Ακέλ Πάφου για Μαύρες Επετείους Πραξικοπήματος και Τουρκικής Εισβολής

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής ΑΚΕΛ και ΕΔΟΝ στην Πάφο με αφορμή τις μαύρες επετείους του φασιστικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής

Το ΑΚΕΛ και η ΕΔΟΝ με αφορμή τις μαύρες επετείους του φασιστικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής θα πραγματοποιήσουν τις πιο κάτω εκδηλώσεις μνήμης και τιμής:

Πέμπτη 15 Ιουλίου, ώρα 8.20π.μ, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Μακαρίου και Αντίστασης στην Πάφο από το ΑΚΕΛ, τις Οργανώσεις του Λαϊκού Κινήματος, το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης και οικογένειες πεσόντων του 1974.

Πέμπτη 15 Ιουλίου, ώρα 5:30μ.μ, αναχώρηση λεωφορείων από το Παφιακό στάδιο για μετάβαση στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 8.00μ.μ η κεντρική – παγκύπρια εκδήλωση μνήμης και τιμής με ομιλητή τον Γ.Γ της Κ.Ε του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου. Θα προηγηθεί Πορεία Νεολαίας από την ΕΔΟΝ η οποία θα καταλήξει στο χώρο της εκδήλωσης. Απαραίτητη κράτηση θέσης για λεωφορείο στο τηλέφωνο 26-932204.

Κυριακή 18 Ιουλίου, ώρα 8.30π.μ, μνημόσυνο του ήρωα Γιώργου Κλεάνθους στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στον Κάθηκα. Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Γ.Γ της Κ.Ε του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. Διοργανωτές το Ε.Σ της ΕΔΟΝ Πάφου και η οικογένεια του ήρωα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share