X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού σε ολόχρονη βάση από ΕΤΑΠ Πάφου

Εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού σε ολόχρονη βάση από ΕΤΑΠ Πάφου

Μετά από την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής εκστρατείας, η ΕΤΑΠ Πάφου συνεχίζει τις προσπάθειες προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού σε ολόχρονη βάση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, η παγκύπρια διαδικτυακή εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού έχει άμεσο στόχο την ενδυνάμωση αλλά και υποστήριξη των ενεργειών που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους (ξενοδόχους, τοπική αυτοδιοίκηση κ.α) στην προσπάθεια για συνέχιση της Πάφου να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό.

Η προσπάθεια από αυτή την βδομάδα εμπλουτίζεται, προστίθεται στην ανακοίνωση, με προωθητικά μηνύματα με θέμα τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και των εμπειριών που μπορεί κάποιος να απολαύσει αυτή την περίοδο στην Πάφο.

Ο μήνας Δεκέμβριος εκτός από τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς , σημειώνει η ΕΤΑΠ, είναι ιδανικός για σύντομες αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, για ολοήμερη εκδρομή και ημερήσιες εξορμήσεις τόσο για οικογένειες, ζευγάρια, όσο και μεμονωμένους επισκέπτες.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share