X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣEκστρατεία της ΟΣΑΚ για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

Eκστρατεία της ΟΣΑΚ για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

Φράσεις όπως «εμβολιαζόμαστε αλλά προσέχουμε, κάνουμε και την τρίτη δόση και φοράμε σωστά τη μάσκα μας» περιλαμβάνονται στο γλωσσάρι της νέας εκστρατείας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), για την αναχαίτιση της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΣΑΚ αναφέρει ότι στο γλωσσάρι της εκστρατείας περιλαμβάνονται και συστάσεις για «να κρατάμε αποστάσεις, να αποφεύγουμε χώρους στους οποίους παρατηρείται συνωστισμός και τις γιορτινές ημέρες επιλέγουμε την παρέα μας».

Η ΟΣΑΚ προτρέπει όπως «προσέχουμε τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς στην οικογένεια και το κοινωνικό μας περιβάλλον ενώ ακόμα κι αν εμβολιαστήκαμε, όταν είμαστε στενή επαφή κρούσματος, προσέχουμε και υποβαλλόμαστε σε τεστ και πριν από κάθε έξοδο και πριν από κάθε επίσκεψη σε σπίτια φίλων και συγγενών μας».

Στο γλωσσάρι της στην μάχη κατά του κορωνοϊού, η ΟΣΑΚ, εισηγείται «να εξηγούμε στα παιδιά μας πώς να προσέχουν και είμαστε διπλά προσεκτικοί για να μην μεταδώσουμε εμείς τον ιό σε αυτά διότι μια δική μας απροσεξία μπορεί να μολύνει με τον ιό τα δικά μας παιδιά, αλλά και πολλά άλλα παιδιά στην τάξη ή το φροντιστήριο ή το κοινωνικό περιβάλλον των παιδιών μας».

Τέλος, η ΟΣΑΚ, συστήνει «εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να προσέχουμε ο καθένας τον εαυτό του και ο ένας τον άλλο και παίρνοντας την τύχη μας στα χέρια μας: Δεν αφήνουμε πίσω κανένα».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share