X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕνημέρωση Υφυπουργού Ναυτιλίας για τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας στην...

Ενημέρωση Υφυπουργού Ναυτιλίας για τη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας στην Αθήνα

Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας, έκανε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω Βασίλης Δημητριάδης σε διάσκεψη Τύπου που διοργανώθηκε από το ναυτιλιακό γραφείο της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα στις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Yφυπουργείου, ο κ. Δημητριάδης, αναφερόμενος στο εγχείρημα αυτό σημείωσε ότι η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, υλοποιεί μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την ηπειρωτική Ευρώπη.

Την ίδια ημέρα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας συμμετείχε στην παρουσίαση της νέας τουριστικής ταυτότητας της Κύπρου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Υφυπουργείο Τουρισμού, όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Υφυπουργός με την ομάδα του πραγματοποίησε συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα, ενώ στις 6 Μαΐου συμμετείχε σε πάνελ με θέμα : “Ο δρόμος για την Απανθρακοποίηση και την Ανάπτυξη στη Ναυτιλία”, στα πλαίσια Επιχειρηματικού Συνεδρίου Κύπρου και Ελλάδας, με στόχο την προώθηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Τέλος, ο κ. Δημητριάδης στις 8 Μαΐου απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας ‘Maritime Economies’, κατά τη διάρκεια της οποίας του απονεμήθηκε βραβείο για την προσφορά του στην Κυπριακή ναυτιλία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share