X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕπαφές Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας στη ΔΕΘ για την επιχειρηματική αποστολή της Κύπρου...

Επαφές Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδας στη ΔΕΘ για την επιχειρηματική αποστολή της Κύπρου στην Ελλάδα

Επαφές με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της κυπριακής επιχειρηματικής αποστολής που θα μεταβεί στο τέλος του μήνα στην Ελλάδα, είχε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας Ιωσήφ Ιωσήφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου, ο κ. Ιωσήφ, εκτός από τη συμμετοχή του στην τελετή εγκαινίων της ΔΕΘ, όπου μίλησε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΒΕ Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Μενεξόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν την επίσκεψη της κυπριακής αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ακόμη ότι είχε συναντήσεις με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας που ήταν παρόντες στη ΔΕΘ και συζήτησαν τρόπους διεύρυνσης της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως το Υπουργείο Εμπορίου, το ΚΕΒΕ και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας οργανώνουν στις 26 – 27 Σεπτεμβρίου επιχειρηματική αποστολή στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Κατά την επίσκεψη της η αποστολή θα έχει συναντήσεις με Υπουργούς της ελληνικής Κυβέρνησης και θα οργανώσει δύο ενημερωτικά φόρα, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη. Της αποστολής θα ηγηθεί η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share