X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕπί ποδός η Αστυνομία λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους

Επί ποδός η Αστυνομία λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους

Βοήθεια σε αριθμό οδηγών που διακινούνται στα ορεινά των επαρχιών Μόρφου και Λεμεσού, παρέχουν μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονται επί ποδός, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που επικρατούν, ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους, με κύριο χαρακτηριστικό την πυκνή χιονόπτωση. Δρόμοι παραμένουν κλειστοί ή ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, «μέλη της Τροχαίας Μόρφου και του Αστυνομικού Σταθμού Κακοπετριάς, κλήθηκαν και παρείχαν βοήθεια απεγκλωβίζοντας κοντά στους 20 οδηγούς οχημάτων, που ακινητοποιήθηκαν στους χιονισμένους δρόμους των ορεινών της Μόρφου».

Επίσης, άλλοι 70 περίπου οδηγοί, χρειάστηκαν τη βοήθεια των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, αφού αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη διακίνηση τους, σε σημεία των δρόμων όπου υπήρχε συσσώρευση χιονιού στο οδόστρωμα, με τα μέλη της Αστυνομίας να τους συνοδεύουν με ασφάλεια, με περιπολικά οχήματα.

Εξάλλου, «μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους-Πλατρών, παρείχαν βοήθεια απεγκλωβίζοντας τρεις οδηγούς που επίσης είχαν ακινητοποιηθεί με τα οχήματά τους σε δρόμους στα ψηλότερα του Τροόδους».

Σημειώνεται ότι «λόγω της χιονόπτωσης και γενικότερα των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, ιδιαίτερα στα ορεινά Τροόδους, ορισμένοι δρόμοι στα ψηλότερα ορεινά είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα, ενώ αρκετοί δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share