X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕργασίες επιδιόρθωσης αγωγών ομβρίων υδάτων και φρεατίων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

Εργασίες επιδιόρθωσης αγωγών ομβρίων υδάτων και φρεατίων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

Εργασίες επιδιόρθωσης αγωγών ομβρίων υδάτων και φρεατίων, αρχίζει από σήμερα 15 Νοεμβρίου, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ), ενώ ταυτόχρονα θα εκτελούνται κατασκευαστικά έργα στο πλαίσιο του Συμβολαίου C12A.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ΣΑΛ αναφέρεται ότι «από σήμερα 15 Νοεμβρίου και μέχρι τις 30 του μήνα από τις 08.00 το πρωί μέχρι και τις 17.00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης των αγωγών ομβρίων υδάτων επί της οδού Αρχιμανδρίτη Μακαρίου Μαχαιριώτου (δρόμος Bricolage) στη Λάρνακα».

Επίσης «μεταξύ των ημερομηνιών 16 – 19 Νοεμβρίου 2021 από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης φρεατίων στον κεντρικό δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας (από ξενοδοχείο Henipa μέχρι και 300 μέτρα πριν το Ναυτικό Ομιλο Λάρνακας)».

Το ΣΑΛ καλεί «τους οδηγούς να είναι προσεχτικοί κατά την οδήγηση τους στις δύο περιοχές όπου θα εκτελούνται εργασίες από τα συνεργεία του».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ακόμα ότι μεταξύ 15 – 21 Νοεμβρίου θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα για το Συμβόλαιο C12A στην οδό Πετράκη Κυπριανού (από την συμβολή της Τέρρα Σάντα μέχρι την Αρχι.Κυρίλλου), στην οδό Αριστείδου και στην οδό Ανδρέα Στρουθίδη (από την πλατεία Μητροπόλεως μέχρι την οδό Σταυροδρομίου)».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share