X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου αρχίζουν τη Δευτέρα στη Γερμασόγεια

Εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου αρχίζουν τη Δευτέρα στη Γερμασόγεια

Αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή της οδού Χριστάκη Κράνου με την οδό Δαιδαλίδων, στη Γερμασόγεια, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 13 Αυγούστου, αναφέρει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Α’ φάσης του έργου, η οποία υπολογίζεται να διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου, θα αποκόπτεται η κυκλοφορία στη μία κατεύθυνση της οδού Χριστάκη Κράνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Επίσης, η οδός Δαιδαλιδών θα είναι κλειστή για την τροχαία και θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για τους κατοίκους.

Εξάλλου, επίσης την ερχόμενη Δευτέρα, μεταξύ των ωρών 09:30 με 13:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού του συστήματος αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο Παρεκκλησιάς μέχρι την έξοδο Αγίου Τύχωνα.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί από τις εργασίες και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share