X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕταιρείες συνεχίζουν την παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους

Εταιρείες συνεχίζουν την παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους

Εταιρείες ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας, προς αποκατάσταση του περιβάλλοντος και ενίσχυση των δυνάμεων πυρόσβεσης.

H Φαρμακοβιομηχανία Medochemie ανακοίνωσε ότι συνεισφέρει στην ανακούφιση των πυρόπληκτων και ότι θα αναλάβει δράση για την αναδάσωση και αναγέννηση της περιοχής. ‘Οπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το ανθρώπινο δυναμικό της Medochemie, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των θεσμών, προσέτρεξε άμεσα στα σημεία της πυρκαγιάς, ενισχύοντας υλικά και ηθικά όσους συμμετείχαν στις προσπάθειες πυρόσβεσης, προσφέροντας ανακούφιση και κουράγιο στους πληγέντες. Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie. Νίκος Χρηστίδης, είπε ότι η Medochemie θα σταθεί στο πλευρό των πυρόπληκτων, και ενώνοντας δυνάμεις με την πολιτεία, θα σχεδιάσει και θα πραγματοποιήσει δράσεις, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να μπορέσουν επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή και η καμένη γη να αναγεννηθεί το συντομότερο δυνατό.

Ο Όμιλος Εταιρειών Cyprus Trading Corporation Plc (CTC) συνεισφέρει σε προϊόντα που εμπορεύεται στην κυπριακή αγορά, συνολικής αξίας περίπου €90.000, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κέντρου Κρίσεων και Καταστροφών του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Reaction και του Επιτρόπου του Πολίτη, για αντιμετώπιση άμεσων αναγκών των πυροπλήκτων και ενίσχυση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, προσφέρει ένα καινούργιο εξειδικευμένο πυροσβεστικό όχημα IVECO Daily από τη CTC Automotive Ltd στον οργανισμό Reaction, ευέλικτο και με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι 7 ατόμων, με όλο τον εξοπλισμό, γεννήτριες, αλυσοπρίονα, μηχανές πίεσης νερού, κάμερες και άλλο εξειδικευμένο εξοπλισμό από τη Superhome Center (DIY) Ltd στον οργανισμό Reaction, είδη πρώτης ανάγκης από τη CTC Argosy Trading Ltd, για άμεση βοήθεια στους πυροπλήκτους , μέσω του Επιτρόπου του Πολίτη που έχει υποδείξει τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share