X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕυγνώμων δηλώνει ο Ζελένσκι για τα άρματα μάχης της Δύσης

Ευγνώμων δηλώνει ο Ζελένσκι για τα άρματα μάχης της Δύσης

Ευγνώμων για τα άρματα μάχης που στέλνει η Δύση δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η συνέντευξη του Ουκρανού Προέδρου θα προβληθεί πλήρης το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο στο πρώτο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα ο κ. Ζελένσκι αντιδρά με έκπληξη καθώς πληροφορείται από τη δημοσιογράφο την απόφαση του Καγκελαρίου Σολτς για αποστολή των Leopard.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προσθέτει ότι «ο αριθμός (των αρμάτων μάχης) και ο χρόνος παράδοσης είναι κρίσιμοι».

Ο κ. Ζελένσκι δηλώνει επίσης πως «δεν ενδιαφέρεται» να συναντήσει τον Βλάντιμιρ Πούτιν για ειρηνευτικές συνομιλίες. Χαρακτηρίζει μάλιστα τον Ρώσο Πρόεδρο έναν «κανέναν» που λέει το ένα και πράττει το άλλο και ζει σε μια «φούσκα πληροφόρησης» χωρίς να γνωρίζει στα αλήθεια τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης.

Προσθέτει πως η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται για διαπραγματεύσεις και δηλώνει βέβαιος ότι στο στόχαστρο του Πούτιν είναι και άλλες χώρες.

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης περιγράφει τις πρώτες ώρες της ρωσικής εισβολής στη χώρα του και πώς βλέπει την οικογένειά του σπάνια για να έχει μαζί τους κάποιο γεύμα.

Για το δεκάχρονο γιο του λέει πως σκέφτεται πλέον ως ενήλικας. «Όλα τα παιδιά στην Ουκρανία είναι ενήλικες», συμπληρώνει, κάνοντας λόγο για τραγωδία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share