X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕξαντλήθηκε το ποσό επιχορήγησης αδειών σε ξενοδοχεία ορεινών θέρετρων

Εξαντλήθηκε το ποσό επιχορήγησης αδειών σε ξενοδοχεία ορεινών θέρετρων

Την εξάντληση του διαθέσιμου ποσού, ύψους €937.000, που έχει εγκριθεί για τη λειτουργία του Σχεδίου επιχορήγησης αδειών εργοδοτουμένων σε ξενοδοχεία των ορεινών θέρετρων και περιοχής Πύργου Τηλλυρίας τη θερινή περίοδο 2023, “λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και κατ’ επέκταση του μεγάλου αριθμού αιτήσεων, που έχουν υποβληθεί για συμμετοχή στο Σχέδιο”, ανακοίνωσαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρουν ότι από τις 28/6/23 που έχει ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, έχουν υποβληθεί πέραν των 2.000 αιτήσεων και ως εκ τούτου, από σήμερα 13/07/2023, δεν θα παραλαμβάνονται νέες δηλώσεις συμμετοχής στο Σχέδιο.

Προσθέτουν ότι όσοι δικαιούχοι έχουν εγκριθεί, θα ενημερωθούν σχετικά από το ταξιδιωτικό γραφείο Travelhouse εγκαίρως για τις λεπτομέρειες της κράτησης τους.

Αναφέρουν επίσης ότι στο παρόν στάδιο ενημερώνονται όσοι δικαιούχοι έχουν εγκριθεί για την περίοδο Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Σχέδιο θα λειτουργήσει για την περίοδο από 16.7.2023 μέχρι 29.9.2023 για τα ορεινά θέρετρα και τα ξενοδοχεία της περιοχής Πύργου Τηλλυρίας και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθόσον αφορά τη συμμετοχή στο Σχέδιο και την επιλογή ξενοδοχείου προτίμησης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share