X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈχασε από τον Ολυμπιακό με 3 – 1 στα πέναλτι ο Απόλλωνας...

Έχασε από τον Ολυμπιακό με 3 – 1 στα πέναλτι ο Απόλλωνας για το Europa League και συνεχίζει στο Conference League

Στην διαδικασία των πέναλτι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League ο πρωταθλητής Απόλλωνας από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και συνεχίζει πλέον στους ομίλους του Conference League.

Ο κανονικός αγώνας στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έληξε ισόπαλος 1-1, όπως δηλαδή και στο πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ και έτσι ο επαναληπτικός αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία της παράτασης, όπου διατηρήθηκε το 1-1.

Στη διαδικασία των πέναλτι επικράτησε ο Ολυμπιακός με 3-1 με τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» να αποκρούει τρία πέναλτι και να στέλνει την ομάδα του στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄ με γκολ του Μασούρα για να ισοφαρίσει ο Απόλλωνας στο 90΄με τον Πίττα, στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση.

Στο 10΄ της παράτασης ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στους ομίλους του Europa League.

Από τον Απόλλωνα σκόραρε μόνο ο Πίττας, ενώ αστόχησαν στα πέναλτι οι Χάμπος Κυριάκου, Μπα και Ογκεντά.

Στην κλήρωση που θα γίνει το απόγευμα για τους ομίλους του Conference League ο Απόλλωνας θα τοποθετηθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share