X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΓενικός Εισαγγελέας και Αστυνομία ενημέρωσαν την οικογένεια του Θανάση Νικολάου

Γενικός Εισαγγελέας και Αστυνομία ενημέρωσαν την οικογένεια του Θανάση Νικολάου

Σε πλήρη ενημέρωση για το σύνολο των ανακριτικών ενεργειών που έγιναν από την ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας και τον ανεξάρτητο ποινικό Ανακριτή, Αντώνη Αλεξόπουλο προέβη ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης προς τους γονείς και τον αδελφό του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου και τους δικηγόρους της οικογένειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη δίωρη συνάντηση που έγινε στη Νομική Υπηρεσία, παρόντες ήταν επίσης ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, η ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, ο κ. Αλεξόπουλος και λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρεται, οι αστυνομικοί ανακριτές παρουσίασαν λεπτομερώς τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν και έγινε συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις και επεξηγήσεις για τις πιο πάνω ενέργειες. Παραδόθηκαν δε αυτούσια, τόσο στους δικηγόρους όσο και στην οικογένεια, αντίγραφα της έκθεσης της ανακριτικής ομάδας ημερομηνίας 2 Φεβρουαρίου και του γραπτού σημειώματος του ποινικού ανακριτή κ. Αλεξόπουλου για σκοπούς ενημέρωσης.

Κατόπιν εισήγησης της οικογένειας, καταλήγει η ανακοίνωση, συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί νέα συνάντηση μετά από τη μελέτη από την οικογένεια, των δοθέντων εγγράφων.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share