X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ Αρχή Λιμένων στήριξε την πορεία των «Distinguished Gentleman»

Η Αρχή Λιμένων στήριξε την πορεία των «Distinguished Gentleman»

Παραχωρώντας χώρο στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, η  Αρχή Λιμένων Κύπρου στήριξε ως χορηγός την εκδήλωση «The Distinguished Gentleman’s Ride» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού κλασικών μοτοσικλετών.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΛΚ, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη και την στήριξη της αντρικής ψυχικής υγείας, ως μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος με την ίδια ονομασία, που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε πέραν των 800 πόλεων και 100 χωρών.

Σε χαιρετισμό του στην εναρκτήρια τελετή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Αντώνης Στυλιανού δήλωσε πως η Αρχή, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, συμμετέχει και φέτος στην εκδήλωση και στηρίζει έμπρακτα τους ευγενείς σκοπούς για τους οποίους πραγματοποιείται.

«Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της κοινωνικής της προσφοράς, η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραμένει δεσμευμένη στην υποστήριξη τέτοιων εκδηλώσεων που προάγουν την πολιτότητα, την φιλανθρωπία και την εξυπηρέτηση της κοινωνίας», συμπλήρωσε.

Συνεχάρη, τέλος, τους  διοργανωτές και τους διαβεβαίωσε ότι η ΑΛΚ θα βρίσκεται σταθερά δίπλα τους στους ευγενείς τους στόχους.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου τιμήθηκε για την προσφορά της με την απόδοση τιμητικής πλακέτας, ενώ το μέλος της, Χάρης Θεοχάρους, συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στην εκδήλωση, με μοτοσυκλέτα του 1972.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share