X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣH BMW παρουσίασε το πρώτο αυτοκίνητο που αλλάζει χρώμα σε ένα δευτερόλεπτο

H BMW παρουσίασε το πρώτο αυτοκίνητο που αλλάζει χρώμα σε ένα δευτερόλεπτο

Το BMW i Vision Dee της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έκανε τα αποκαλυπτήριά του στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας CES.

Το νέο βαυαρικό μοντέλο, μια BMW iX M60,  η οποία μεταξύ άλλων μπορεί να αλλάζει και χρώμα!

Απλά, ο οδηγός της συγκεκριμένης BMW, μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου.

Ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που μιλάει σαν άνθρωπος, αλλάζει χρώματα για να ταιριάζει στη διάθεση του οδηγού και δεν έχει οθόνες στο ταμπλό του, παρουσίασε προ ημερών η BMW.

Το BMW i Vision Dee της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έκανε τα αποκαλυπτήριά του]στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας CES του Λας Βέγκας, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Oliver Zipse, να δηλώνει ότι θα τεθεί σε παραγωγή το 2025.

Η BMW σχεδιάζει να λανσάρει μια νέα γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων που ονομάζει Neue Klasse ή «νέα τάξη».

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του σχεδίου της εταιρείας ήταν ένα ταμπλό που δεν θα έχει οθόνες. Αντίθετα, διαθέτει ένα ψηφιακό ρυθμιστή που ελέγχει τις εικόνες που προβάλλονται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Στο ανώτερο επίπεδο, το παρμπρίζ θα μπορούσε να δείχνει έναν ψηφιακό, εικονικό κόσμο αντί για την πραγματικότητα των δρόμων της πόλης.

Παίζοντας το μακροχρόνιο σλόγκαν της «η απόλυτη μηχανή οδήγησης», η BMW τόνισε ότι η τεχνολογία «Dee» θα μπορούσε να κάνει τα μελλοντικά αυτοκίνητα τον «απόλυτο σύντροφο».

Ένα ακόμα στοιχείο που εντυπωσίασε στη νέα BMW ήταν και η εφαρμογή της τεχνολογίας E Ink.

Το αυτοκίνητο i Vision Dee διαθέτει 240 ξεχωριστά κελιά χρώματος που μπορούν να αλλάξουν μεμονωμένα. Κάποια στιγμή, το πρωτότυπο είχε χρώμα ανοιχτό πράσινο, μετά σκούρο μοβ και μετά κόκκινο με λευκές ρίγες.

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share