X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Βουλή πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες για ένα κόσμο προσβάσιμο σε όλους,...

Η Βουλή πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες για ένα κόσμο προσβάσιμο σε όλους, δήλωσε η Αννίτα Δημητρίου

«Έναν αλλιώτικο Οδυσσέα» φιλοξένησε η Βουλή των Αντιπροσώπων, στο Σπίτι του Πολίτη, στο πλαίσιο ενεργειών και πρωτοβουλιών για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες. Έτσι τιτλοφορείται το βιβλίο του Γιώργου Παναγιώτου, το οποίο αποτελεί αυτοβιογραφία μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως άτομο με αναπηρίες. Το βιβλίο παρουσίασε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η κ. Δημητρίου, είπε ότι «πρέπει να αναδεικνύονται και να αξιοποιούνται αφού συμβάλλουν τα μέγιστα στο στόχο και τις επιδιώξεις μας για την επίτευξη ισότητας σε όλους τους τομείς», σημειώνοντας παράλληλα ότι «η Βουλή των Αντιπροσώπων θα είναι πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν το όραμα για ένα κόσμο προσβάσιμο με ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα».

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αξιέπαινη προσπάθεια του Γιώργου Παναγιώτου, εξαίροντας παράλληλα το σθένος και την ψυχική του δύναμη, καθώς βρήκε το κουράγιο σαν ένας σύγχρονος Οδυσσέας ανάμεσα μας, να καταγράψει τον καθημερινό του αγώνα, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα και παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε όλους και όλες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share