X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ Cyprus Airways υποστηρίζει την εκστρατεία της Europa Donna Cyprus για τον...

Η Cyprus Airways υποστηρίζει την εκστρατεία της Europa Donna Cyprus για τον καρκίνο του μαστού

Με στόχο την υποστήριξη των διεθνών εκστρατειών για ευαισθητοποίηση σε σχέση με τον καρκίνο του μαστού, η Cyprus Airways συνεργάζεται με την Europa Donna Cyprus, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σε ανακοίνωση η Cyprus Airways αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, στον οποίο διοργανώνεται, ετήσια, διεθνής εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και συγκέντρωσης κεφαλαίων για την έρευνα των αιτιών της, τα μέλη του προσωπικού της, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού εδάφους και του προσωπικού καμπίνας, θα φορούν ροζ κορδέλες για την υποστήριξη αυτού του σκοπού.

Η αεροπορική εταιρεία αναφέρει επίσης ότι θα προβεί σε μια σειρά ενεργειών για τη διάδοση πληροφοριών ευαισθητοποίησης μέσω των συνεργατών της και όλων των καναλιών επικοινωνίας της και προσθέτει πως θα στηρίξει επίσης οικονομικά την Europa Donna Cyprus.

Επιπλέον, αναφέρει ότι η Europa Donna Cyprus είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός και δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2002 και «αποστολή της είναι η ευαισθητοποίηση και η υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών που περνούν το τραύμα του καρκίνου».

Τέλος, η Cyprus Airways Φέτος αναφέρει ότι φέτος η Europa Donna Cyprus γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και έχει ξεκινήσει την εκστρατεία για το “Δικαίωμα στη λήθη”, η οποία έχει ως στόχο, όπως αναφέρει, να αγωνιστεί για το δικαίωμα κάθε επιζώντος από καρκίνο να προχωρήσει στη ζωή του, χωρίς διακρίσεις και έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστική κάλυψη και οικονομικές διευκολύνσεις.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share