X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Eurolife βραβεύτηκε ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία κλάδου Ζωής στην Κύπρο

Η Eurolife βραβεύτηκε ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία κλάδου Ζωής στην Κύπρο

Ως την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία κλάδου Ζωής στην Κύπρο κατέταξε την Eurolife, το περιοδικό World Finance, στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021», που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα δελτίο Τύπου, η βράβευση της Eurolife, ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο Ζωής στην Κύπρο, οφείλεται στην ικανότητα της εταιρείας να αντιμετωπίσει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, έχοντας άψογη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ένα σημαντικό παράσημο για τις προσπάθειες των ανθρώπων της.

Τα «Global Insurance Awards», από το 2008, επιβραβεύουν διαχρονικά τις εταιρείες που προωθούν την ασφαλιστική βιομηχανία και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αναδύονται στον τομέα. Κάθε χρόνο η συντακτική ομάδα του περιοδικού επιλέγει τους οργανισμούς που πρωταγωνίστησαν στον κλάδο Ζωής και στο Γενικό Κλάδο, σε περισσότερες από 60 χώρες.

Όπως αναφέρεται, η διάκριση διάκριση της Eurolife στα «Global Insurance Awards 2021», είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share