X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΗ νεκροτομή δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου βρέφους που εντοπίστηκε αναίσθητο

Η νεκροτομή δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου βρέφους που εντοπίστηκε αναίσθητο

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα, δεν κατέδειξε τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου βρέφους ηλικίας ενάμιση μηνός, το οποίο εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τους γονείς του, αναίσθητο στο κρεβατάκι του, στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου, διενεργήθηκε στη σορό του βρέφους, η νενομισμένη νεκροτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. Από τη σορό του βρέφους λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές, γενετικές και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να καταδείξουν τα αίτια θανάτου».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, η Αστυνομία ενημερώθηκε για βρέφος, ηλικίας έξι εβδομάδων (ενάμιση μηνός) το οποίο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναίσθητο από τους γονείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η Αστυνομία γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, η μητέρα του βρέφους το τάισε και στη συνέχεια το έβαλε να ξανακοιμηθεί.

Ωστόσο όταν οι γονείς ξύπνησαν το πρωί, διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί του Νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share