X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΗ παρουσία της Κύπρου στους Μεσογειακούς του Οράν κρίνεται ως η πλέον...

Η παρουσία της Κύπρου στους Μεσογειακούς του Οράν κρίνεται ως η πλέον δημιουργική, λέει ο Πρόεδρος ΚΟΕ

Η παρουσία της Κύπρου στους Μεσογειακούς αγώνες «έχει ήδη κριθεί, μέσα από την προσπάθεια και τις επιτυχίες των αθλητών μας, ως η πλέον δημιουργική στην ιστορία των συμμετοχών μας στη διοργάνωση», δήλωσε ερωτηθείς σχετικά, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Γεώργιος Χρυσοστόμου.

«Στους αθλητές πρώτιστα, στους προπονητές και τις Ομοσπονδίες τους, εκφράζουμε και δημόσια τα συγχαρητήρια μας. Το γεγονός ότι οι διακρίσεις της Κύπρου στηρίχθηκαν στις ικανότητες έμπειρων πρωταθλητών μας, αλλά και στο ταλέντο των νέων μας, ομολογεί την εξαιρετική προοπτική που έχει ο κυπριακός αθλητισμός», πρόσθεσε.

Προοπτική, συνέχισε ο κ. Χρυσοστόμου, «που ως Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή οφείλουμε να αξιοποιήσουμε, να προστατεύσουμε και να επενδύσουμε δυνατά και καθαρά.

«Όπως κατ΄ επανάληψη έχω πει, η ΚΟΕ είναι δίπλα στους αθλητές μας σε κάθε τους βήμα και τους στηρίζει αφοσιωμένα, δίκαια και αντικειμενικά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με σύνεση και αφοσίωση, προτάσσοντας μόνο την καθαρή έγνοια της ΚΟΕ για τους αθλητές και τον αθλητισμό της Κύπρου», σημείωσε.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ συνεχάρη ξανά τους αθλητές, τους οποίους, όπως ανέφερε, θα συναντήσει και κατ΄ ιδίαν.

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στην ΚΟΕ που ηγήθηκαν αλλά και όσους    στελέχωσαν την αποστολή της Κύπρου, όπως βέβαια τους φωτογράφους  και τους δημοσιογράφους για την ολοκληρωμένη προβολή της υπέροχης προσπάθειας των αθλητών μας», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ ευχαριστίες απηύθυνε στο Υπουργείο Παιδείας για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία  καθώς και σε όλους τους περήφανους χορηγούς της ΚΟΕ, τον πλατινένιο χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χρυσούς χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους ασημένιους χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον χορηγό επικοινωνίας Cablenet, τον χορηγό παροχής υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον χορηγό παροχής ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, «που με τη στήριξη τους μας δίδουν την απαραίτητη ενέργεια να συνεχίσουμε την αποστολή μας», όπως ανέφερε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share