X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΙσχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές

Ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές

Νέο ιστορικό κεφάλαιο χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τα αποτελέσματα των ελληνικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, τα οποία δίνουν ξεκάθαρη αυτοδυναμία στο κόμμα του και φέρνουν τον ίδιο για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στη θέση του Πρωθυπουργού.

«Οι πολίτες έδωσαν ένα μήνυμα συνέχειας στη διαδρομή που χαράξαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Αλλά μας έδωσαν και ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στον δρόμο των μεγάλων αναγκών που έχει η πατρίδα μας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με ηχηρό και ώριμο τρόπο οι πολίτες έκλεισαν οριστικά έναν τραυματικό κύκλο ψέματος και τοξικότητας που κράτησαν πίσω τη χώρα και δίχασαν την κοινωνία», είπε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος έμμεσα αν και όχι ρητά στην αντιπολίτευση.

Ευχαριστώντας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους ανέφερε ότι «αυτή η απλόχερη στήριξη αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες τους».

«Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα, σας βεβαιώνω όμως ότι θα παραμείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον, με σχέδιο, αφοσίωση και κυρίως με σκληρή δουλειά, χωρίς να ανεχθώ καμία έπαρση και κυρίως καμία αλαζονική συμπεριφορά», επισήμανε ο ίδιος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία θέτει υψηλούς στόχους για αυτή τη δεύτερη θητεία, η οποία, όπως υποστήριξε, μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα, φέροντάς την στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης.

Όπως σημείωσε, η ασφαλής πλειοψηφία που εξασφαλίζει το εκλογικό αποτέλεσμα δίνει τη δυνατότητα στη νέα κυβέρνηση για μεταρρυθμίσεις που θα προχωρήσουν με ταχύτητα.

«Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία», είπε ο κ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι θα τιμήσει στο ακέραιο την εντολή του ελληνικού λαού.

«Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και οι πολίτες, κυρίως οι πιο αδύναμοι, πρέπει να αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share