X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΚαλύτερη τράπεζα για έβδομη φορά η Τράπεζα Κύπρου στα Euromoney Awards

Καλύτερη τράπεζα για έβδομη φορά η Τράπεζα Κύπρου στα Euromoney Awards

Η Τράπεζα Κύπρου βραβεύθηκε ως η καλύτερη Tράπεζα στην Κύπρο για το 2023 στο Private Banking για έβδομη φορά, “μια διάκριση η οποία επιβεβαιώνει το συγκριτικό της πλεονέκτημα στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Το περιοδικό Euromoney, στο πλαίσιο των Global Private Banking Awards 2023, διέκρινε και αξιολόγησε θετικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

“Το βραβείο αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών για περαιτέρω εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη νέων καινοτόμων εργαλείων που προσφέρονται, ενώ ταυτόχρονα, η Τράπεζα Κύπρου ως ο μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός οργανισμός στην Κύπρο, παραμένει δεσμευμένη στην στήριξη της κυπριακής οικονομίας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Η Διευθύντρια Διεύθυνσης Wealth Services της Τράπεζας Κύπρου Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη, δήλωσε ότι «στην Τράπεζα Κύπρου, είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη στήριξη που προσφέρουμε στην ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

Ως η Best Domestic Private Bank in Cyprus, παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις Wealth Management, οι οποίες θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους και να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης και αριστείας που μας χάρισε αυτή την αναγνώριση».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share