X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚρίσιμες Ευρωπαϊκές Αναμετρήσεις για τις Κυπριακές Ομάδες

Κρίσιμες Ευρωπαϊκές Αναμετρήσεις για τις Κυπριακές Ομάδες

Με κρίσιμες αναμετρήσεις για την πορεία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπαίνουν στην προτελευταία στροφή των υποχρεώσεών τους οι εκπρόσωποι του κυπριακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, με τον πρωταθλητή Απόλλωνα, την Κυπελλούχο Ομόνοια και τη δευτεραθλήτρια ΑΕΚ να αγωνίζονται απόψε.

Την αρχή κάνει για το Europa League η ΑΕΚ στις 19:45, η οποία υποδέχεται στη Λάρνακα τη Ντιναμό Κιέβου, έχοντας προβάδισμα τριών βαθμών έναντι των Ουκρανών.

Οι Λαρνακείς αγωνίζονται για δύο αποτελέσματα, καθώς με νίκη ή με ισοπαλία σφραγίζουν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ του Europa Conference League καθώς την τελευταία αγωνιστική δεν θα μπορεί να ανατραπεί η διαφορά που θα έχει από την Ντιναμό, ακόμα κι αν η ΑΕΚ ηττηθεί από τη Ρεν και η ουκρανική ομάδα κερδίσει τη Φενερμπαχτσέ.

Για την ίδια διοργάνωση, η Ομόνοια φιλοξενεί στις 22:00 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και φιλοδοξεί να κατακτήσει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο.

Με νέο πρόσωπο στον πάγκο τον Γιανίκ Φερέρα, η ομάδα της Λευκωσίας θα διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στους συμπρωτοπόρους Ισπανούς, περιμένοντας ταυτόχρονα ήττα της Σέριφ στο άλλο ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη στο τελευταίο ματς στη Μολδαβία και μαζί την πρόκριση στα μπαράζ του Conference League.

Στην προτελευταία αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει επίσης στις 22:00 την Ντνίπρο με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς ακόμη και με ισοπαλία η ομάδα της Λεμεσού θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη και θα έχει να δώσει ένα τυπικής διαδικασίας παιχνίδι στο ΓΣΠ με τη Βαντούζ στην τελευταία αγωνιστική.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share