Με αντίπαλο την Ελλάδα συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων της Κύπρου στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δασάκι και θα αρχίσει στις 17:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό.

Ο σημερινός θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας για την Εθνική ομάδα που στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα με την ελπίδα για καλύτερη βαθμολογική θέση στον 4ο όμιλο.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννου Οκκά βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή για τον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με τη Λευκορωσία.

Όπως διαφάνηκε και μέσα από τις προπονήσεις, η τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βέλγος Alexandre Boucaut.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε στις 25 Μαρτίου 2021 στην Αθήνα, οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 0-0 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η κυπριακή ομάδα μετά την Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ισλανδία (11 Ιουνίου) στο φινάλε της προκριματικής φάσης για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα εκτός από την Κύπρο, μέχρι το φινάλε των προκριματικών αγώνων θα αντιμετωπίσει επίσης εκτός έδρας την πρωτοπόρο Πορτογαλία.

Αύριο θα διεξαχθεί ο αγώνας Λιχτενστάιν – Πορτογαλία και την Τετάρτη θα παίξουν Ισλανδία – Λευκορωσία.

Βαθμολογία: 1. Πορτογαλία 22, 2. Ελλάδα 17, 3. Ισλανδία  12, 4. Λευκορωσία 12, 5. Κύπρος 8, 6. Λιχτενστάιν 0.

Πηγή:ΚΥΠΕ