X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΜαίνεται η φωτιά στη Ρόδο, εκκενώνονται χωριά και ένα ορεινό ξενοδοχείο

Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο, εκκενώνονται χωριά και ένα ορεινό ξενοδοχείο

Διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη Ρόδο, με τις αρμόδιες Αρχές να προχωρούν στην εκκένωση χωριών, καθώς και ενός ορεινού ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα παρά τις ρίψεις νερού με τα εναέρια μέσα, η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγτες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών Ελεούσας, Σαλάκου, Διμυλιάς και του ορεινού όγκου του Προφήτη Ηλία, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Έλαφος, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, μετά από εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) της Πολιτικής Προστασίας, όπου ενημερώθηκε από τον αρχηγό και τους επιτελείς του Πυροσβεστικού Σώματος για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης στη χώρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, οι Υφυπουργοί, Βαγγέλης Τουρνάς και Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης και ο ΓΓ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share