X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜε ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola τη Τετάρτη

Με ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola τη Τετάρτη

Με ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης και αποδοχής θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο Στάδιο ΓΣΠ ο τελικός του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ ΑΕΛ και Ομόνοιας, ανέφερε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Μιλώντας ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο κ. Κούμας είπε πως η ΚΟΠ, σε συνεργασία με την Coca – Cola, αφιερώνει τον τελικό στον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης και αποδοχής.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο κ. Κούμας εξέφρασε την ευχή για ένα τελικό αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας των δύο ομάδων, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Άρη Λεμεσού για την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία του.

«Σε μια ποδοσφαιρική χρονιά όπου είχαμε τη μαζική επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες, η διεξαγωγή του τελικού σε ένα γεμάτο γήπεδο αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για όλους μας να αποδείξουμε πως ως κυπριακό ποδόσφαιρο και ως κοινωνία και πολιτεία γενικότερα, μπορούμε να διοργανώνουμε τέτοιες εκδηλώσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία», σημείωσε σχετικά.

Ο κ. Κούμας γνωστοποίησε επίσης πως τον τελικό θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος τον Δεκέμβριο διηύθυνε τον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή – Γαλλία, ενώ λίγες ημέρες πριν διαιτήτευσε τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μαντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, και εξέφρασε την ελπίδα «ο κορυφαίος διαιτητής της χρονιάς στην Ευρώπη και ίσως στον κόσμο να συμβάλει και αυτός στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου Τασούλα Γεωργιάδου ανέφερε πως όλοι οι φορείς αγκάλιασαν την πρόταση για συμμετοχή παιδιών με αυτισμό στον τελικό του Κυπέλλου, προσθέτοντας πως τα παιδιά θα βρίσκονται την Τετάρτη στο γήπεδο επί ίσοις όροις με όλους τους φιλάθλους.

«Εύχομαι την Τετάρτη να βάλουμε ένα γκολ στη συμπερίληψη, να το κάνουμε κάθε χρόνο, και αυτά τα γκολ να γίνουν ένα βουνό που θα είναι τα παιδιά μας μέσα στην κοινωνία», συμπλήρωσε σχετικά.

Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Coca-Cola HBC Κύπρου Ξάνθος Χατζηγιάννης είπε στις δηλώσεις του πως η εταιρεία συμπληρώνει 61 χρόνια υποστήριξης στον θεσμό του Κυπέλλου και ιδιαίτερα τον τελικό, τη μεγαλύτερη, όπως είπε, ποδοσφαιρική γιορτή στη χώρα.

Ευχόμενος τη διεξαγωγή ενός ωραίου αγώνα σε πνεύμα σεβασμού και αθλητοπρέπειας, ο κ. Χατζηγιάννης προσέθεσε πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με τους καλλιτέχνες Σταβέντο και Ήβη Αδάμου.

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη, ο Προπονητής της ΑΕΛ Χρίστος Χαραλάμπους, ο Προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή, καθώς και οι αρχηγοί των δύο ομάδων, κοινό μήνυμα των οποίων ήταν ο αγώνας να διεξαχθεί με σεβασμό έναντι του αντιπάλου, να κερδίσει ο καλύτερος και όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο να επιστρέψουν ασφαλείς στα σπίτια τους μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share