X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΜετέφερε 30% περισσότερους επιβάτες το Φεβρουάριο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα...

Μετέφερε 30% περισσότερους επιβάτες το Φεβρουάριο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα το 2019, λέει η Cyprus Airways

«Παρά τον επιθετικό ανταγωνισμό», επιβεβαιώνεται ως ο τρίτος μεγαλύτερος αερομεταφορέας με βάση το μερίδιο αγοράς τον Ιανουάριο του 2023, ανακοινώνει την Τετάρτη, η Cyprus Airways στα εμπορικά αποτελέσματα του Φεβρουαρίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου, αναφέρει σε δελτίο Τύπου, μετέφερε 19.509 επιβάτες σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2022, και πραγματοποίησε 231% περισσότερες πτήσεις σε σύγκριση με τον περσινό Φεβρουάριο όπου είχε κάνει 64 πτήσεις, «ενώ βελτίωσε τον συντελεστή πληρότητας κατά 20% μονάδες». Σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2019, πριν την έναρξη της πανδημίας, η εταιρεία μετέφερε 30% περισσότερους επιβάτες, (15.052), αναφέρεται.

«Ο Φεβρουάριος είναι παραδοσιακά ο πιο ήσυχος μήνας μας, αλλά σε σύγκριση με πέρυσι, μεταφέραμε πέντε φορές περισσότερους επιβάτες», δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας. «Μήνα με το μήνα επιτυγχάνουμε ενθαρρυντικά αποτελέσματα και έχουμε επιβεβαιώσει τη θέση μας ως ο τρίτος μεγαλύτερος αερομεταφορέας με βάση το μερίδιο αγοράς στην Κύπρο για τον Ιανουάριο του 2023 πίσω από τη WizzAir και την Aegean που έχουν σημαντικά μεγαλύτερους στόλους με έδρα τη Λάρνακα. Συνεπώς, αυτό μας καθιστά τη μεγαλύτερη κυπριακή αεροπορική εταιρεία», ανέφερε, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Η φιλοδοξία τους, σημείωσε «δεν είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία, αλλά να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη επιλογή προορισμών τόσο στους Κύπριους όσο και στον αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών μας από το εξωτερικό». Πρόσθεσε ότι, το αποτέλεσμα αυτό του ενθαρρύνει να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για να αυξήσουν την επιλογή προορισμών, τις πτήσεις και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες τους. «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο αερομεταφορέας της σημαίας του νησιού και προαγωγός του νησιού και της αναπτυσσόμενης οικονομίας του», πρόσθεσε ο κ. Sies.

Σημείωσε ακόμη, ότι, στο τέλος αυτού του μήνα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους προς τις διεθνείς πύλες του Ντουμπάι και του Καΐρου, ενώ τον Μάιο θα επεκτείνουν επίσης το δίκτυό τους στους ευρωπαϊκούς κόμβους του Μιλάνου, της Ζυρίχης, της Πράγας και της Βασιλείας με ένα πολλαπλό εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Η εταιρεία, αυτό το καλοκαίρι, είπε, ανάλογα με τη ζήτηση, αναμένεται να εξυπηρετηθούν με πρόσθετα εβδομαδιαία δρομολόγια οι πρόσφατα εγκαινιασμένοι προορισμοί του Μιλάνο και του Παρισίου.

O αερομεταφορέας προτίθεται να ανακοινώσει περαιτέρω εξελίξεις στο δίκτυο, ενώ παράλληλα αυξάνει τη συνδεσιμότητα από/προς την Κύπρο όλο το χρόνο, αναφέρεται.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share