X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυμα συμπαράστασης στους συγγενείς των αγνοουμένων έστειλε ο Πρόεδρος

Μήνυμα συμπαράστασης στους συγγενείς των αγνοουμένων έστειλε ο Πρόεδρος

Η κυβέρνηση συνεχίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες διακρίβωσης της τύχης ενός εκάστου των αγνοουμένων, είπε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την ευκαιρία του 38ου Μαραθωνίου Αγάπης Αγνοουμένων.

“Στέλνω μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στους συγγενείς αγνοουμένων και στην Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, για το δράμα που βιώνουν εδώ και 49 χρόνια και τον αγώνα που διεξάγουν για τη διακρίβωση της τύχης των αγαπημένων τους προσώπων”, σημείωσε.

Ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες για τη διακρίβωση της τύχης ενός εκάστου των αγνοουμένων και θα εξακολουθήσει να συνδράμει με όλα τα μέσα στη διάθεση της στις προσπάθειες του έργου της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους.

“Την ίδια ώρα καλούμε τη διεθνή κοινότητα, καθώς και την Τουρκία, να θέσουν στη διάθεση της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους πληροφορίες που κατέχουν, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων μας και να δοθεί τέλος στο δράμα των συγγενών”, συμπλήρωσε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share