X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΜνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν CFA Society Cyprus και ΣΕΛΚ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν CFA Society Cyprus και ΣΕΛΚ

Μνημόνιο Συνεργασίας για επέκταση και ενδυνάμωση των σχέσεων τους, υπέγραψαν ο Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA Κύπρου (CFA Society Cyprus) και ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν, κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΛΚ, οι Άλκης Χατζηττοφής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA Κύπρου (CFA Society Cyprus) και Πιέρης Μάρκου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, παρουσία του Ζήνωνα Παπαφιλίππου, Αντιπροέδρου του CFA Society Cyprus και Κυριάκου Ιορδάνου, Γενικού Διευθυντή του ΣΕΛΚ.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του Μνημονίου, οι δύο Σύνδεσμοι θα έχουν τακτική επαφή και συχνή ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών και τεχνογνωσίας, για θέματα που αφορούν τη χρηματοοικονομική κοινότητα.

Παράλληλα, το Μνημόνιο Συνεργασίας προνοεί την ανταλλαγή πόρων και την παροχή ευκαιριών για εκπαίδευση και ανάπτυξη των γνώσεων σε μια σειρά τεχνικών θεμάτων, προς όφελος των μελών των δυο συνδέσμων, των επενδυτών, καθώς και φορέων της χρηματοοικονομικής κοινότητας, γενικότερα.

Τέλος, οι δύο Σύνδεσμοι συμφώνησαν στην ανάληψη κοινής δράσης με στόχο την εδραίωση των μελών τόσο του CFA Society Cyprus όσο και του ΣΕΛΚ, ως βασικών μοχλών ανάπτυξης της εγχώριας χρηματοοικονομικής κοινότητας.

Εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ο Πρόεδρος του CFA Society Cyprus, κ. Χατζηττοφής, ανέφερε ότι ο ΣΕΛΚ αποτελεί έναν επιφανή Σύνδεσμο, με τον οποίο ο CFA Society Cyprus μοιράζεται κοινές αξίες, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της ηθικής, της εκπαίδευσης και της αριστείας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share