X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΝέα Πρόεδρος του CFA Society Cyprus η Ελένη Κωνσταντίνου

Νέα Πρόεδρος του CFA Society Cyprus η Ελένη Κωνσταντίνου

Νέα Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Society Cyprus), εξελέγη η Ελένη Κωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μελών του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του CFA Society Cyprus, ο οποίος είναι ο τοπικός σύνδεσμος του Ινστιτούτου CFA, το οποίο εδρεύει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και αριθμεί πάνω από 160.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από 7 μέλη, με πολυετή πείρα στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Πρόεδρος εξελέγη η Ελένη Κωνσταντίνου και αντιπρόεδρος ο Evgeny Tarakanov, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν η Θάλεια Κουνούνη ως γραμματέας, ο Μενέλαος Πουλλής ως ταμίας και οι Ζήνων Παπαφιλίππου, Άντρη Σάντη και Άλκης Χατζηττοφής ως μέλη.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της η νέα Πρόεδρος του ΔΣ του CFA Society Cyprus, Ελένη Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος έχει θέσει ως διαχρονικό στόχο την ενεργή εμπλοκή του, στον καθορισμό και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στον χρηματοοικονομικό τομέα της Κύπρου, με απώτερο σκοπό το ευρύτερο κοινωνικό όφελος.

Η κ. Κωνσταντίνου είπε ακόμη ότι ο CFA Cyprus προτίθεται να συνεχίσει τις πολλαπλές δράσεις που έχει αναλάβει για την προώθηση της ηθικής και ακεραιότητας της αγοράς, των επαγγελματικών προτύπων πρακτικής, καθώς και τη διατήρηση του ενεργού του ρόλου, στην προώθηση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού στην Κύπρο.

Σε χαιρετισμό του, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου Γιώργος Θεοχαρίδης εξήρε τις δράσεις του Συνδέσμου, κάνοντας ειδική αναφορά στην επιτυχημένη συνεργασία του με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Τα μέλη του Συνδέσμου αντιπροσωπεύουν όλες τις μεγάλες τράπεζες και επενδυτικές εταιρείες της Κύπρου, ως πιστοποιημένοι χρηματοοικονομικοί αναλυτές από το Ινστιτούτο CFA.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share