X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο σκάνδαλο στο BBC με ισχυρισμούς για άσεμνη επαφή παρουσιαστή με ανήλικο

Νέο σκάνδαλο στο BBC με ισχυρισμούς για άσεμνη επαφή παρουσιαστή με ανήλικο

Σε αναταραχή βρίσκεται το BBC ύστερα από αποκάλυψη της εφημερίδας Sun πως ένας από τους πιο γνωστούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές του δικτύου είχε πληρώσει συνολικά τουλάχιστον 35.000 λίρες σε κάποιον/α ανήλικο/η για να του στέλνει άσεμνες φωτογραφίες του/της.

Ο παρουσιαστής, που για την ώρα δεν κατονομάζεται, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το BBC.

Η συναλλαγή για τις φωτογραφίες φέρεται να έγινε για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια, όταν ο νεαρός ή η νεαρή ήταν 17 ετών και σύμφωνα με την οικογένεια που μίλησε στη Sun τα χρήματα ξοδεύονταν σε ναρκωτικά.

Η οικογένεια του παιδιού υπέβαλε για πρώτη φορά καταγγελία στο BBC για τις πράξεις του παρουσιαστή στις 19 Μαΐου. Η καθυστέρηση στην αντίδραση του BBC εγείρει σοβαρά ερωτηματικά και για τη διοίκηση του ειδησεογραφικού οργανισμού.

Όπως γνωστοποίησε το ίδιο το BBC τη νύχτα της Κυριακής, έγινε επικοινωνία με τη Μητροπολιτική Αστυνομία αναφορικά με καταγγελίες που έχει δεχθεί ο οργανισμός. Η κατοχή άσεμνων φωτογραφιών ατόμων κάτω των 18 ετών είναι αδίκημα. Ο Γενικός Διευθυντής του BBC Τιμ Ντέιβι βρίσκεται δε σε επαφή και με την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τη Sun, το BBC έχει πλέον λάβει περαιτέρω καταγγελίες από πολίτες για τη συμπεριφορά του εν λόγω παρουσιαστή.

Η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης πως ο «πανικόβλητος» παρουσιαστής τηλεφώνησε στο ηλικίας 20 ετών πλέον θύμα του μέσα στο Σαββατοκύριακο δύο φορές ρωτώντας «τι έκανες;» και ζητώντας να μεσολαβήσει ώστε η οικογένειά του να ζητήσει να σταματήσουν οι έρευνες.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο γνωστοί παρουσιαστές του BBC, όπως οι Γκάρι Λίνεκερ, Τζέρεμι Βάιν και Ράιλαν Κλαρκ, υποχρεώθηκαν να διαψεύσουν με αναρτήσεις του φήμες που κυκλοφόρησαν στο Twitter ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share